- שבת שלום ופורים שמח עם ישראל היקר!
- שמונה שוטרים נפצעו במהלך ההפגנה האלימה באום אל פאחם
- התחבורה הציבורית לירושלים תופסק בשושן פורים, גם ההסעות לעיר יא...
- הלוויתו של סמל-ראשון יוֹנָתָן גְּרָנוֹת ז"ל תערך ביום א׳ בקיבו...
- פצועים קשה ובינוני בתאונת דרכים סמוך לצומת שומרה
- שוטר נפצע במהלך ההפגנות האלימות באום אל פאחם - 4 ערבים נעצרו ל...
- המפכ"ל שבתאי על תקיפת השוטרים בשוק מחנה יהודה: "התמונות קשות ו...
- פעוטה נחנקה מאכילת ענבים בבית בקריית אתא
- היועמ"ש מבהיר: "לא הנחיתי לעצור את מתן החיסונים למדינות זרות"
- בצומת עציונה נערכה הפגנה במחאה על גדר התפר הפרוצה: "הקורבן הבא...

השר אוחנה הבטיח לקיים בדיקה יסודית ומהירה בעניין פיזור החתונה בגבעת זאב
ראש הממשלה בנימין נתניהו שוחח הערב (רביעי) עם השר לביטחון פנים אמיר אוחנה על פיזור החתונה בגבעת זאב. השר התחייב לקיים בדיקה יסודית ומהירה בעניין, ולדווח על תוצאותיה לציבור בהקדם.
השר אוחנה: "צפיתי בכאב בתמונות מפיזור החתונה בגבעת זאב, והן אכן תמונות קשות ומצערות. אבדוק את האירוע באופן אישי ומעמיק. לא אחרוץ דין לפני שמלוא הפרטים יהיו בפני. ביקשתי מהמשטרה לקבל את כל המידע הרלוונטי במהירות ונוציא אותו לציבור בהקדם".
מ"מ מפכ"ל המשטרה התייחס גם הוא לאירוע ומסר: "שוב אנו עדים לתקיפת שוטרים שמבצעים את תפקידם כלפי מי שמפר את החוק ברגל גסה. לצערי במקום שישמע גינוי חריף כלפי אלו המפרים את התקנות ופוגעים בשוטרים האוכפים אותן, יש מי שבוחרים להשתלח בשוטרים ולהכפישם.
אני מגבה ומחזק את ידיהם של השוטרים הפועלים למען שמירת שלום הציבור ובריאותו, ומגנה את כל מי שמנסה לפגוע בהם ובפעילותם לאכיפת החוק. אני שב וקורא לציבור כולו לגלות אחריות ולשמור על החוק".
על אף הכעס, שר הפנים אריה דרעי ביקש מהציבור להמשיך ולציית להנחיות: "אני מזועזע כמוכם מהתיעודים הקשים מהאירוע בגבעת זאב – חתונה שמחה שבסופה יוצאות תמונות עם דם כששוטרים מובילים בני משפחה עם רובים. חייבים לשמור על ההנחיות וההוראות של משרד הבריאות אולם מכאן ועד לאלימות קשה, אינני מוכן להשלים.
דרשתי מראש הממשלה ומהשר לביטחון פנים בצורה חד משמעית כי האירוע ייבדק ע"י גורם חיצוני ושהאמת תצא לאור. מי שצריך לשלם, ייתן על זה את הדין מיידית. אני קורא לציבור להמשיך לשמור על ההנחיות למרות התמונות הקשות ולמרות הכעס של כולנו".
לדברי דרעי הצטרף חה"כ ד"ר שלמה קרעי: "אישרנו לסגור אירוע, לתת קנסות גבוהים ולעצור מפירים. אבל תמונות החתונה (שמותרת החל מהיום), מוכיחות שאמנם היתה הפרה בוטה ומסוכנת של ההגבלות, אך גם שהמשטרה כשלה באירוע שיצא משליטה, מאירוע חגיגי לשדה קרב, בכניסה לבית ללא צו, עם נשקים שלופים ואלימות קשה. שמרו על ההנחיות משני הצדדים".