- בוקר טוב עם ישראל היקר | תחזית מזג האוויר: גשום וסוער | כל הפר...
- היועמ"ש: "אין כל מקום להתערבות בית הדין בהאג בעניינים המסורים ...
- מזל טוב מכל עם ישראל! בן נולד לבתו של ארי פולד הי"ד שנפל כגיבו...
- משרד החוץ האמריקני: "מתנגדים להחלטת בית הדין בהאג, נמשיך במחוי...
- רה"מ: "על פי סקר פנימי - אנחנו נוגעים ב-61 מנדטים"
- ליגת העל: 1:2 למכבי חיפה בבלומפילד מול הפועל ת"א, 2:2 בין ק"ש ...
- סגן הרמטכ"ל: "נמשיך להתעצם ולהגדיל את היתרון הצבאי על האויב"
- כיצד תוכלו לאבטח ולהגן על המכשירים שלכם? | לפרטים
- פיגוע דקירה בשוודיה: שמונה פצועים בעיר וטלנדה שבדרום המדינה
- השר דודי אמסלם שוחרר לביתו לאחר שעבר ניתוח

עו"ד ניזרי: "אם המשטרה לא תעצור את הפרות הסדר – תושבי רחביה יאלצו לפנות לבג"ץ לפי פקודת ביזיון ביהמ"ש"
עורך הדין חור אוריאל ניזרי, המייצג את תושבי שכונת רחביה בירושלים אשר בסמוך למגוריהם מתקיימות הפגנות השמאל, הגיב הערב (מוצ"ש) להפרות הסדר במקום מאז פסיקת בג"ץ, לרבות הערב.
עו"ד ניזרי: "ככל והמשטרה לא תפעל כמצופה ותעצור לאלתר את הפרות הסדר ותעמוד בתנאים וההגבלות להפגנות אשר נקבעו – בפסיקת בג"ץ בעתירת התושבים, אשר ניתנה רק לפני מספר ימים, יאלצו התושבים לפנות לבג"ץ בבקשה לפי פקודת ביזיון בית משפט. בה ידרשו לכפות על המשטרה לאכוף את החוק, בהתאם להחלטת בית משפט והחוק.
לא יעלה על הדעת כי קומץ של עבריינים יפעלו ביד חופשית אל מול אוזלת היד של המשטרה והקורבנות יהיו ילדים וקשישים. משטרה אשר יודעת לעצור טרור בין לאומי, בוודאי שמסוגלת לעצור קומץ של פורעי חוק.
למשטרה נגמרו התירוצים לאור הגבול הברור אשר הוצב בבג"ץ. אנו כרגע לאחר השעה המותרת בחוק וטרם נעצר הרעש. לא נעמוד מנגד ולא ניתן לצמרת המשטרה בגלל לחצים מגורמים תומכי הפרות חוק, לפעול בניגוד לחוק. אנו לא נסבול צופרי אוויר ורעש מחוץ לשעות הקבועות בחוק, מחאות מחוץ לשעות הקבועות בבג"ץ לאחר השעה 23:00 גם במוצאי שבת, פגיעה ברכוש פרטי וציבורי וכל הפרת חוק מצד עבריינים, במסגרת ההפגנות".