
שרף ספרי קודש ואיים בסכין - תושב ירושלים נעצר
שוטרי מחוז ירושלים עצרו תושב העיר בחשד לשורה של מעשים חמורים, בהם שריפת תשמישי קדושה, איומים בסכין, הפרת סדר ציבורי והתערטלות במרחב הציבורי. מעצרו של החשוד הוארך הבוקר בבית המשפט.
האירוע התרחש אמש באזור רחוב שמואל הנביא בירושלים, לאחר שעובר אורח הבחין בחשוד כשהוא שורף, על פי החשד, ספרי קודש במרפסת ביתו. מחשש להתפשטות אש וסכנה לציבור, פנה האזרח לחשוד - וכתוצאה מכך החשוד יצא לעברו כשהוא אוחז בסכין, רודף אחריו ומאיים לפגוע בו.
מהחקירה עלה כי אין מדובר באירוע בודד. על פי החשד, יום קודם לכן הגיע החשוד לישיבה סמוכה כשהוא מחזיק כלי משחית וגרם לנזק במקום. בנוסף, עלה חשד כי בשעות הצהריים חשף את איברו בפני תלמידי ישיבה צעירים, מקרים שנודעו למשטרה רק בשלב מאוחר יותר.
החשוד נעצר, נחקר ונכלא. בית המשפט הורה על הארכת מעצרו עד 15.12 לצורך המשך חקירה ובדיקתו הרפואית. המשטרה ממשיכה לבדוק את כלל נסיבות האירועים.
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם














