אורן בן חקון, פלאש 90אופיר כץ נגד המפלגות הערביות: "759 אלף אזרחים הצביעו למועמדים שלא מסוגלים ללגנות ארגוני טרור"
חבר הכנסת אופיר כץ מהליכוד פרסם הערב ברשת X מתקפה חריפה נגד המפלגות הערביות, על רקע תוצאות הבחירות לכנסת ה-26.
לדבריו, 759,329 אזרחים הצביעו עד כה למפלגות שזכו יחד ל-19 מנדטים, שאת מועמדיהן האשים בהתבטאויות ובתמיכה בגורמים עוינים לישראל.
"759,329 (בינתיים) שהם 19 מנדטים אזרחי המדינה הצביעו למועמדים שלאורך כל המלחמה לא העזו לצאת כנגד איראן, לא מסוגלים להגיד שחמאס וחיזבאללה הם ארגוני טרור, אלא ארגון צדקה", כתב כץ.
בהמשך טען כי אותם מועמדים "תדלקו את הפורעים בשומר חומות", דואגים למחבלים שרצחו חיילים ואזרחים ומביעים תמיכה במורשעים בהסתה לטרור, בהם ראאד סלאח.
כץ הוסיף והאשים את נציגי המפלגות בשירת המנון הקורא לגירוש יהודים ממדינת ישראל, בהצדקת פגיעה בחיילי צה"ל ובהקדשת ניצחונם בבחירות לעזה. את דבריו סיים בעקיצה: "שירו שיר לשלום".
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם














