פלאש 90טלטלה במכבי נתניה: עסקת הענק עם בן מנספורד קרסה ברגע האחרון | הפרטים נחשפים
מכבי נתניה הייתה קרובה להשלמת אחד המינויים הניהוליים המסקרנים בכדורגל הישראלי. הבעלים רוס קסטין ניהל משא ומתן מתקדם עם מנכ"ל מכבי תל אביב לשעבר, בן מנספורד, ואף הציע לו חוזה חריג בהיקפו, אולם המהלך בוטל יממה בלבד לפני החתימה המתוכננת.
חוזה של 1.5 מיליון יורו לשלוש שנים
על פי הפרטים שנחשפו הבוקר, נתניה הציעה למנספורד שכר של חצי מיליון יורו לעונה למשך שלוש שנים. מדובר בסכום יוצא דופן עבור תפקיד ניהולי במועדון, המשקף את רצונו של קסטין להוביל שינוי משמעותי בהתנהלות הקבוצה.
המשא ומתן התקיים בדיסקרטיות, והצדדים כבר התקרבו לסיכום סופי.
ההצעה מאנגליה שטרפה את הקלפים
יממה לפני החתימה הודיע מנספורד לקסטין כי קיבל הצעה לשוב לכדורגל האנגלי. המנהל המוערך בחר להתקדם למשרת מנכ"ל צ'רלטון מהצ'מפיונשיפ, ובכך הסתיימו המגעים עם נתניה.
קסטין לא מוותר על מנהל בכיר
בעקבות ביטול העסקה חידשה נתניה את החיפושים אחר מחליף לגיל לב, שביקש לסיים את תפקידו. במועדון מעדיפים מועמד מחו"ל בעל ניסיון מוכח בניהול קבוצות מקצועניות, ולא מנהל ישראלי.
במקביל, היהלומים נערכים למשחק הליגה מול עירוני טבריה בשבת, כשהם מדורגים במקום השישי עם תשע נקודות.
ההתפתחויות האחרונות ממחישות את השאיפות הניהוליות החדשות של מכבי נתניה, שנחושה לבצע שינוי משמעותי גם מחוץ למגרש.
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם














