אורן בן חקון, פלאש 90התרסקות באירופה: הפועל באר שבע הושפלה 4:0 מול סן ז’ילואז | ביום שני - מכבי חיפה בסמי עופר
ערב מאכזב במיוחד להפועל באר שבע בליגה האירופית. הקבוצה של רן קוז’וך ספגה הערב תבוסה כואבת 4:0 מול אוניון סן ז’ילואז הבלגית, במשחק שנערך בדיסלדורף שבגרמניה ללא קהל. האלופה הישראלית עדיין מחפשת ניצחון ראשון במפעל.
פתיחה מבטיחה שהסתיימה באכזבה
באר שבע פתחה את ההתמודדות בצורה חיובית והגיעה להזדמנות כפולה כבר בדקה השלישית, אולם ג’בון איסט ואיגור זלאטנוביץ’ נעצרו אצל השוער ארווה קופי. בהמשך השתלטו הבלגים על המשחק, ובתוספת הזמן של המחצית הראשונה כבש ראול פלורוץ’ בפנדל.
המחצית השנייה הפכה לסיוט
בדקה ה-60 הסיט איתי רוטמן בעיטה של גילרמה סמית’ לשערו והכפיל את היתרון הבלגי. באר שבע התקשתה להתאושש, ובדקה ה-77 ניצל דילן אקינו טעות קשה של אופיר מרציאנו כדי לקבוע 0:3.
ארבע דקות לאחר מכן השלים סמית’ את התבוסה בבעיטה מחוץ לרחבה, לאחר תגובה מאוחרת נוספת של השוער הישראלי.
נקודה אחת מתשע – והאתגר הבא כבר בפתח
בעקבות ההפסד נותרה באר שבע עם נקודה בודדת משלושה מחזורים, בעוד סן ז’ילואז עלתה לשבע נקודות.
כעת יצטרך קוז’וך להרים את שחקניו במהירות, לקראת מפגש הצמרת מול מכבי חיפה ביום שני. לאחר התבוסה באירופה, האלופה תידרש להציג יכולת משופרת כדי לשמור על המומנטום בליגה.
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם














