
מפקד מחוז ירושלים ניצב דורון תורג׳מן, הודיע על פרישה מהמשטרה
מוקדם יותר היום, הודיע מפקד מחוז ירושלים ניצב דורון תורג׳מן למפכ״ל המשטרה על בקשתו לפרוש מהמשטרה לגמלאות, בתום שירות ממושך וארוך שנים במשטרה.
ניצב דורון תורג׳מן (53) נשוי ואב לחמישה. משרת בגופי הביטחון מזה כ-36 שנים.
התגייס למשטרה בשנת 1992 כבלש במחוז ירושלים, זאת בתום שירות בחטיבת גולני.
בעל עיטור המופת שהוענק לו על הצלת חיים.
בין תפקידיו הבולטים שמילא לאורך השנים במשטרה: רע״ן מבצעים מחוז ירושלים, מפקד תחנת לוד, מפקד תחנת נתניה, מפקד מרחב דוד, מפקד מרחב קדם.
מכהן בתפקיד מפקד מחוז ירושלים משנת 2021.
מפכ״ל המשטרה רנ"צ יעקב שבתאי כיבד את בקשתו של הקצין, איחל לו בהצלחה בהמשך הדרך והודה לו על תרומתו רבת השנים לביטחון מדינת ישראל.
השניים סיכמו כי ניצב תורג׳מן יפרוש במהלך חודש יולי הקרוב, ולאחר שיפקד על אירועי יום ירושלים ומצעד הגאווה בירושלים.
מלשכת השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר נמסר:
"ממ״ז ירושלים, ניצב דורון תורג׳מן הודיע לפני מספר ימים לשר לביטחון לאומי על כוונתו לפרוש מהמשטרה לאחר שנים של עשייה ושירות למען עם ישראל. השר בן גביר בירך את ניצב תורג׳מן, הודה לו על עשרות שנים של עבודה קשה ובמיוחד על פיקודו כמפקד מחוז ירושלים.
ניצב תורג׳מן הוא קצין עז נפש, אוהב ישראל, שעשה שליחות חשובה בירושלים, קידם את ביטחון העיר, כולנו לא נשכח כיצד הביא לשקט בתקופת הרמדאן ותרם למשילות בעיר. תנאי עולי הר הבית היהודים השתפרו לחיוב בתקופתו, ועל כן השר הודה לו.
נציין, כי בקרוב השר בן גביר יתחיל לראיין מועמדים לתפקיד מפקד מחוז ירושלים ויחד עם המפכ״ל המיועד יחליטו השניים מי ימונה לתפקיד".
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
