
ביקור ביידן בישראל: כביש 1 ייחסם לסירוגין, 1,500 שוטרים יאבטחו צירים
החל משעות הבוקר משטרת ישראל נמצאת בהיערכות מלאה ובפריסה של למעלה מ-1,500 שוטרים לקראת הגעתו של נשיא ארה״ב מר ג'ו ביידן לישראל.
החל משעות הבוקר המוקדמות, מאות שוטרי משטרת ישראל, לוחמי מג"ב ומתנדבים, נפרסו ברחבי העיר ת"א, נתב"ג והצירים הראשיים המובילים לתל אביב, לשמירת הסדר הציבורי, ביטחון הנפש והרכוש, הסדרה והכוונת התנועה, תוך פגיעה מינימאלית בשגרת החיים של הציבור במהלך הביקור הממלכתי.
בסמוך לנחיתת נשיא ארה״ב בישראל ותחילת תנועת השיירה,יסגר לתנועה בהדרגה ולסירוגין כביש מספר 1, ממחלף לוד ועד מחלף לה גווארדיה לשני הכיוונים, זאת בנוסף לחסימות כבישים ברחבי מחוז ת"א.
לאור השינויים בהסדרי התנועה צפויים עומסי תנועה בנקודות החסימה וקטעי הכבישים. יש להישמע להוראות השוטרים ולהיות קשובים לעדכונים שיפורסמו מעת לעת בכלי התקשורת. מומלץ לציבור הנהגים להימנע מהגעה לאזורים אלו במהלך שעות הביקור ולהשתמש בצירים חלופיים ככל שניתן.
"לציבור הנהגים מומלץ להעזר גם באפלקציית waze שתעודכן כל העת. אנו קוראים לציבור להתעדכן בכל עת בדבר שינויים בהסדרי התנועה גם באמצעות מוקד המידע הארצי של המשטרה שמספרו 110 או בערוצי הניו מדיה של משטרת ישראל", נמסר.
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
