
יהודה בן ה-8 נהרג באסון המפולת: "את פניו עיטר חיוך תמיד"
יהודה לוי בן ה-8 מהיישוב חמדת שנהרג במפולת הסלעים בעין גדי אתמול (חמישי), טייל עם משפחתו בנחל דוד בדרך לנסיעה לאילת. אימו ואחותו שנפצעו במפולת אושפזו בבית החולים סורוקה בבאר שבע, שוחררו אתמול בשעות הצהריים.
"ברגע אחד נגדעו תום, חיוך ושובבות ילדית יפהפייה. יהודה, בן הזקונים, היה ילד מאיר, את פניו עיטר חיוך תמיד", אמרו בני משפחתו. בהמשך לכך, הוסיפו: "איזו שמחה פלאית שנדפה ממנו והשפיעה על כל סביבתו.
ילד, אדם בראשית דרכו, שהיה חבר טוב לכל חבריו ביישוב, קטנים וגדולים. הוא אהב לשחק כדורגל ולבנות 'מחנות' עם חבריו בצחוק מתגלגל ברחבי היישוב.
בו בזמן התמיד ללמוד עם אביו תורה בקביעות, להגיע לתפילות בבית הכנסת ולשיר בקול זך את זמירות השבת. את תפקיד הלוי נטל על עצמו כבר בגיל צעיר, ושש ליטול את ידי הכוהנים לפני ברכתם את הקהל".
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
