
שבוע לפיגוע הרצחני: המשטרה החריבה את החווה החקלאית שתכנן להקים הראל מסעוד הי"ד והוקמה לאחר הירצחו
כוחות גדולים של משטרה ומנהל פשטו לפני שעה קלה על חווה חקלאית יהודית שהוקמה לאחר הפיגוע הקשה בעלי בסמוך ליישוב נווה ארז בבנימין, והחריבו את בתי התושבים במקום ודיר העיזים, תוך שהם מחרימים את כלל הציוד במקום, לרבות מיכלי מים לשתיה.
החווה שמאוכלסת על ידי משפחה וגרעין של בחורים, הוקמה על ידי חבריהם של נחמן מורדוף והראל מסעוד הי"ד בנקודה אליה תכנן לעלות לשטח בחודש הקרוב הראל מסעוד הי"ד יחד עם חבריו ועדר הצאן שלו.

מוקדם יותר היום פינו פקחי המנהל האזרחי חווה חקלאית נוספת שהוקמה אף היא לאחר הפיגוע הקשה בסמוך ליישוב מבואות יריחו, לזכרם של נחמן והראל הי"ד.
"איך הידים של הממשלה לא רועדות?!", תקף הבוקר שובאל בן שושן חברם של נחמן והראל. "הדם של החברים שקברנו בידיים עוד מבעבע, אבל ממשלת ישראל שולחת את כוחותיה להחריב ולהרוס את הגלעד שהוקם לזכרם של הנרצחים. את נקודת ההתיישבות שהראל תכנן להקים בחייו עם עדר הצאן, הורסים עכשיו אחרי מותו". בן שושן הוסיף ותקף: "הממשלה הזאת נכשלה כישלון חרוץ במתן ביטחון אישי לאזרחיה, וכעת מוסיפה חטא על פשע ומתנכלת באכזריות חסרת תקדים להתיישבות - שעה שבתי המחבלים עדיין עומדים על תילם. הבטיחו לנו ממשלת ימין, אבל קיבלנו ממשלת הרס, חורבן וטרור".
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
