
צפו - הפרוטקשיין חוגג | בעל עסק בצפון מודיע: "אף אחד לא ינפנף לנו בבית עם אקדח"
"הפרוטקשן חוגג והגיע גם אלינו. מי שלא מפחד שישתף, מי מפחד זה יגיע גם אליו. אל תפחדו מאף אחד זה הבית שלנו ואף אחד לא ינפנף לנו בבית עם אקדח!", כך כתב בעל עסק בצפון והעלה סרטון של האיום שחיכה על רכבו בעת שחזר עם משפחתו מאילת.
"4 קליעים ובקבוק בנזין, זאת המתנה שחיכתה לי כשאתמול בלילה הגעתי לעסק. אני מגלה שעל האוטו יש סימנים של צבע - שני רעולי פנים נכנסו שמו לי ארבע קליעים, אחד מהם דרך אקדח. חברים תופעת הפרוטקשיין הגיעה גם לצפת. אנשים מפחדים, רועדים" - אמר.
"נכנסו לחצר שלי עם אקדח, נופפו כאילו אין מחר. בן גביר אני מחכה לך פה, שים לי אקדח שלך פה. ניר ברקת אתה שר הכלכלה? זאת הפגיעה הראשונה בכלכלה. מיליוני שקלים של בעלי עסקים שעבדו שקל לשקל, והם נותנים את הכסף הזה. אני אלך לצמתים של הכפרים ומי שרוצה לבוא - כל מי שנפגע אתם מוזמנים לבוא, אני אשמור עליכם".
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
