
בן גביר: "גוטמן מסיתה באנטישמיות ששימשה שנים לרצח יהודים"
השר לביטחון לאומי איתמר בן גביר התייחס גם הוא היום (שישי) לסערת גלית גוטמן, לאחר דבריה כנגד האוכלוסיה החרדית.
השר בן גביר מסר: "אחינו החרדים הם "מוצצי דם"? השתגענו? גלית גוטמן מסיתה באנטישמיות ששימשה כל השנים לרצח ורדיפת יהודים. בושה!".
בהמשך לדבריו, מסר ח"כ אריאל קלנר: "האמירה של גלית גוטמן חמורה דווקא בגלל שלא התכוונה להסית ולהתלהם. דבריה לא נאמרו בהפגנה או בעימות סוער. הם נאמרו באולפן ממוזג בדיון נינוח יחסית. גלית גוטמן פשוט דיברה כמו שרגילים לדבר בקרבתה.
אכן, חששו של ברל כצנלסון על ש"כאן בארץ ישראל נדבקו בו חיידקים של שנאה לעצמו" התאמת. זה ממש לא רק גלית גוטמן. יש כאן קבוצה גדולה מאוד ומנהיגי ציבור רבים, שהגיע הזמן שיעשו חשבון נפש".
גם ח"כ ד"ר צגה מלקו מסרה: "הספורט הלאומי בהסתה נגד החרדים ממשיך והמסיתה התורנית גלית גוטמן באמירה אוטו אנטישמית שמזכירה לנו ימים אפלים. שמישהו יעצור את מחול השדים הזה לפני שזה יגמר רע".
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
