
גדולי הרבנים בקריאה לממשלה: לא לעצור את החקיקה
כ-20 רבנים גדולים ומוכרים בציבור הדתי לאומי קוראים לממשלה לא להזניח את תיקון מערכת המשפט, ומחזקים את ידי נציגי המחנה הלאומי שלא לעצור את החקיקה.
"בחסדי ה' עם ישראל בחר ממשלה יהודית ולאומית שתפעל למען תורת ישראל, עם ישראל וארץ ישראל", נכתב. "לא יעלה על הדעת שהמיעוט יכפה את דעתו באלימות וביצירת אנרכיה ברחובות. אחים אנחנו, נמשיך ונאהב איש את רעהו ללא סייג וגבולות, אך אהבתנו לאחינו לא תרפה את ידינו מלפעול למען תיקון מתחייב למען עמו ונחלתו", כתבו הרבנים.
הרבנים קראו לממשלה לקדם את הרפורמה המשפטית "אנו קוראים לנציגי המחנה הלאומי לא לעצור את החקיקה ומחזקים את ידיהם בשעה גדולה זו. ד' עוז לעמו יתן, ד' יברך את עמו בשלום".
בין החותמים על הקריאה: הרב שלמה אבינר, הרב איתן איזמן, הרב שמואל אליהו, הרב מנחם בורשטיין, הרב חיים ברוך, הרב דוד חי הכהן, הרב מיכאל הרשקוביץ, הרב ברוך וידר, הרב אליהו זייני, הרב אליקים לבנון, הרב יגאל לוינשטיין, הרב דב ליאור, הרב יהודה סדן, הרב דוד פנדל, הרב צבי קוסטינר, הרב חיים שטיינר, הרב עמיאל שטרנברג.
נזכיר כי הערב (ב') בשעה 18:00 תתקיים הפגנת החירום של מחנה הימין מול הכנסת תחת הכותרת "לא יגנבו לנו את הבחירות". המארגנים מדווחים על התגייסות חסרת תקדים, מכל רחבי הארץ למחאה - ליכודניקים, חרדים, דתיים, אנשי פריפריה, מתיישבים מיהודה ושומרון ועוד. הסעות להפגנה צפויות לצאת מכל רחבי הארץ.
מארגני עצרת התמיכה בממשלה אביחי בוארון וברלה קרומבי מסרו "מחנה הימין חייב לקום כעת ולבחור בעצמאותו. אם הפעם יגנבו לנו את הבחירות ויפסלו הלכה למעשה את הבחירה שלנו בקלפי – נשאר תמיד אזרחים סוג ב'. זה עכשיו או לעולם לא".
ההפגנה מתקיימת באישור המשטרה. בפרסום לקראת ההפגנה נכתב "מצב חירום, עולים לירושלים! לא יגנבו לנו את הבחירות, אסור לוותר על בחירת העם!". ההפגנה תתקיים היום (ב') בשעה 18:00 מול רחבת הכנסת, ברחוב שבין גן סאקר לבית המשפט העליון. והציבור התבקש להביא עימו דגלי ישראל.

נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
