
ח"כ קלנר על האנרכיסטים: "אם היו מתנחלים או חרדים - היו מפונים ונעצרים"
ח"כ אריאל קלנר התייחס הבוקר (רביעי) לדבריו של היועמ"ש לשעבר אביחי מנדלבליט שאמר כי "אנחנו בעיצומה של הפיכה משטרית".
ח"כ קלנר אמר כי "מנדלבליט הוא האחרון שיכול לדבר על הפיכה. יש כאן אופוזיציה שלא מודעת לאופוזוציותה. אם יש משהו שמוציא לי את החשק מכל רעיון של פשרה, זה איומים על החרבת המדינה והפריווילגיה שמקבלים האנרכיסטים שחוסמים את המדינה, שאף קבוצה אחרת במדינה לא הייתה מקבלת".
על הרפורמה המשפטית אמר קלנר: "לא רק שאנחנו לא עוצרים את החקיקה. אנחנו ממשיכים ביתר שאת. התנהגות השמאל רק מרחיקה אופציה של פשרה. כל מי שמאיים ונמצא פה על תנאי, מוזמן לארוז. הם מוציאים את החשק לדבר איתם ולהתפשר בכלל".
על משבשי התנועה בכבישים הוסיף: "הם פריווילגים שלא מודעים לעצמם. הם חוסמים עכשיו כבישים והמשטרה לא מפנה אותם. אם אלה היו מתנחלים או חרדים, המשטרה הייתה מפנה מיד ומכניסה אותם למעצר".
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
