
פרסמה סרטוני תמיכה במחבלים עם שירי הסתה לטרור בטיקטוק
תושבת ג'אבל מוכבר שבמזרח ירושלים נעצרה בחשד בעבירות הסתה לטרור ועידוד טרור תוך שימושה בפלטפורמת הרשת החברתית טיקטוק.
מחקירה שניהלה ימ"ר מחוז ירושלים עולה כי החשודה פרסמה במהלך החודשים האחרונים מספר רב של סרטוני הסתה ותמיכה בטרור, כך למשל בחשבון ה"טיקטוק" איתרו החוקרים סרטון בו תמונותיו של המחבל עודי תמימי שביצע את הפיגוע הרצחני במעבר שועפאט שבמהלכו נרצחה לוחמת צה"ל נועה לזר ז"ל ונפצע באורח קשה מאבטח אזרחי.
סרטון זה פורסם ביום 19.10.22, יום חיסולו של המחבל בעת שניסה לבצע פיגוע נוסף כנגד מאבטחים סמוך לירושלים. לצד הסרטון, נרשם - "ניחומים לשהיד הגיבור" וברקע מתנגן שיר שתרגומו: "אמא תרימי את הצהלולים, אמא תרימי את הנשק, אמא שמרתי את הנדרים שלי" ובין תגובותיה ניתן אף למצוא - "הכבוד התהילה לשהידנו הטהורים".
בתאריך 2.12 נעצרה החשודה סמוך לעיר העתיקה בירושלים והועברה לחקירה ביחידה המרכזית. מעצרה הוארך בבית המשפט וכתב אישום יוגש נגדה בימים הקרובים.

נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
