אבשלום ששוני, פלאש 90רבני הציונות הדתית גיבו את סמוטריץ': "אל תתפשר על הדרישה לקבל את תיק הביטחון"
רבני הציונות הדתית בראשות זקן הרבנים הרב חיים דרוקמן, ראש מרכז ישיבות ואולפנות בני עקיבא והרב יעקב אריאל רב העיר רמת גן לשעבר, התכנסו אמש וקיבלו עדכונים מיו״ר הציונות הדתית בצלאל סמוטריץ׳ על המגעים הקואליציוניים להקמת ממשלה.
הרבנים גיבו את סמוטריץ׳ ודרשו ממנו לעמוד באופן חד משמעי ובלתי מתפשר על הדרישה לתפקיד שר הביטחון, בכדי לחזק את בטחונה של מדינת ישראל, לחזק את רוח צה״ל, למנוע הקמת מדינה ערבית ולהסדיר את ההתיישבות ביהודה ושומרון.
אוליביה פיטוסי, פלאש 90הרבנים ביקשו לעמוד על דרישת המפלגה לתיקי החינוך והדתות וציינו כי יש חשיבות עליונה שהציונות הדתית תוביל את העשייה למען הזהות היהודית של המדינה ברוח תורת ארץ ישראל.
הרבנים פנו בקריאה אישית לרה״מ המיועד בנימין נתניהו להכיר בכוחה בערכה ובשותפותה של הציונות הדתית שזכתה לאמון של למעלה מחצי מיליון מצביעים וקיבלה 14 מנדטים.
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם














