
בני גנץ שלח כוחות להרוס "פינה חמה" לחיילים בנוקדים | צפו
המינהל האזרחי הגיע הבוקר (שני) בליווי שוטרי מג"ב ובשליחותו של בני גנץ על מנת להרוס "פינה חמה" לחיילים בישוב נוקדים.
יש לציין כי גנץ מוביל מדיניות של הרס בנייה יהודית מול התעלמות כמעט מוחלטת מבנייה ערבית בלתי חוקית בהיקפים עצומים, זאת במטרה לסייע ככל הנראה לערבים ליצור רצף טריטוריאלי שיביא להקמת מדינה ערבית ביהודה ושומרון לגירוש היהודים מהמקום.
ראש מועצה אזורית גוש עציון, שלמה נאמן, מסר בתגובה: "האויב האמיתי ביהודה ושומרון, זו הבניה הבלתי חוקית וההשתלטות המסיבית של הערבים בשטחי סי. חבל שצה"ל וכוחות האכיפה לא מצליחים לייצר מלחמה אמיתית מול האויב האמיתי.
במקום זה אנחנו מתעוררים לעוד בוקר של פינוי מיותר. אנו כמועצה פועלים להעתקת מבנה הפינה החמה לחיילים למקום חלופי, בו נוכל להראות לחיילינו כמה אנחנו אוהבים ומעריכים את עבודתם המסורה".
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
