
אכיפה 0 | הביזיון בכבישי יו"ש - הזיה מוחלטת. נהג: "כל יום אני מברך הגומל"
הערבים עושים מה שהם רוצים, אבל זה לא משנה כי בכל מקרה אין אכיפה. פשוט אין. הכתובת על הקיר והפצצה מתקתקת. מתן צינמן ז"ל בן ה-6 שילם בחייו והוא לא הראשון.
בנסיעה קצרה בצירים תפגשו, עוקפים בקו הפרדה רצוף, נסיעה בנתיב הנגדי, עצירה פתאומית, משתוללים, יושבים מחוץ לכלי הרכב, כלי רכב ללא לוחית רישוי ועוד ועוד ואת כל התענוג הזה תוסיפו לאירועי שוד אלימים והשלכת אבנים ותקבלו מתכון לרצח.

אבי, נהג שחולף בצירים באופן יום יומי, סיפר לחדשות 0404: "רוצחים על הכביש בכמויות! אני כל יום מברך הגומל, בסוף מישהו לא יוכל לברך. אנחנו יודעים שכולם מכירים את זה ואף אחד לא עושה עם זה כלום. אנחנו צועקים את זה שנמאס לנו ולאף אחד לא אכפת. לא עושים כלום וזה לא מעניין אותם. אנשים לא מבינים בכלל את הטירוף האמיתי שקורה כאן, הוא יוצא מולך בלבן רצוף והוא יודע שהוא יגמור אותך. פשוט הפקרות מוחלטת".
במה שונים פיגועי האבנים מטרור הנהגים הערבי? בכלום. כפי שלאף אחד לא מפריע שבכל רגע מנסה מחבל לרצוח יהודים בפיגועי אבנים בכבישים - כך גם לא מפריע אם במקום אבן, ישתמש ברכבו. הטרור מכה בכבישים ולאף אחד לא אכפת.
ממשטרת ישראל נמסר:
משטרת ישראל פועלת ברחבי יו״ש (יהודה ושומרון) לאכיפה יזומה של עבירות תנועה בדגש על עבירות בריונות בכביש ועבירות מסכנות חיים על מנת לייצר הרתעה ולהגביר את תחושת הביטחון בקרב ציבור משתמשי הדרך.
לנוכח עבירות התנועה הקשות פועלת המשטרה יחד עם כוחות הביטחון בפעילות אכיפה מוגברת באזור נגד אותם נהגים ורכבים שנעים על הכביש.
משטרת ישראל תמשיך לאכוף את החוק בכל האמצעים העומדים לרשותה במטרה לשמור על שלום הציבור ובטחונו לצד מעצר והרחקת פורעי חוק והבאתם לדין.
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
