
היה לוחם מקצועי ואמיץ: סמ"ר רונן מרזוק ז"ל נפל לפנות בוקר בתאונת דרכים קטלנית
משמר הגבול ומשטרת ישראל מרכינים את ראשם לזכרו של לוחם מג"ב סמ"ר רונן מרזוק ז"ל שנפל לפנות בוקר בתאונת דרכים קטלנית בכביש 70.
סמ"ר רונן מרזוק, בן 20 תושב הכפר אבו סנאן הותיר אחריו אבא, אמא ושתי אחיות קטנות. התגייס למשמר הגבול במרץ 2020 ולאחר הכשרת הלוחם שובץ במג"ב צפון, במהלך שירותו ביצע את קורס היסמ"ג של החיל ושירת ביחידת שחר מג"ב צפון.

מפקדיו וחבריו ליחידה מספרים על רונן ז"ל שהיה לוחם אמיץ במיוחד, שותף לפעילויות מבצעיות רבות שבהן הביא באופן אישי הישגים והצלחות ליחידה, אהוב על כולם, לוחם צנוע ושקט, מלא במטוביציה ורצון להצליח.
מפקד משמר הגבול, ניצב אמיר כהן: "רונן ז"ל היה לוחם מקצועי ואמיץ, מוביל ביחידתו ואהוב על חבריו. רק לפני כחודש במהלך פעילות מבצעית רונן עצר חשודים שברכבם נתפסו אמצעי לחימה, לאחר מרדף עיקש רונן נפצע בידו ופרק את הכתף. גם בזמן המנוחה שלו בבית רונן ז"ל היה בקשר רציף עם מפקדיו וחבריו ליחידה והגיע לבקר מדי שבוע. אני מוסר את תנחומיי למשפחת מרזוק אנחנו משפחה אחת, נמשיך לחזק וללוות אתכם לאורך כל הדרך".
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
