
כלומניק שמנהל את המדינה | כולם עזבו את בנט
לא רק ברחוב בנט לא יכול להסתובב. גם סביבתו הכי קרובה סולדת ממנו ואחד אחרי השני עוזבים אותו. היום, התפטר מתפקידו דוברו המדיני. האיש שהולך איתו עוד מהימין החדש וימינה. גם הוא לא מסוגל לעבוד בלשכה שלא תלויה בעצמה, אלא בתומכי טרור.
מתן סידי תכנן לעזוב כבר לפני כחודש. כבר אז פורסם העניין, אלא שהוא הכחיש. בנט ביקש ממנו עוד קצת. לא להטביע לחלוטין את הספינה המחוררת.
מעולם בישראל לא היה ״מנהיג״ כזה. מעולם בישראל לא היה אדם במשרה הבכירה שנותר לבדו. בנט איבד את סביבתו הקרובה ביותר. הוא איבד את ראש הסגל, את היועצת המדינית שמרית מאיר, את הדובר המדיני ודובר נוסף, את העוזרת האישית נעמי ששון ולמעשה נותר ללא מקורבי אמת. בתחילת הדרך עזב אותו ח״כ עמיחי שקלי ובהמשך עזבה אותו ח״כ עידית סילמן. גם קארה כבר היה עם רגל וחצי בחוץ, ובנתיים נותר. את יום טוב כלפון שעשה קולות של עזיבה, הוא הצליח להדיח רגע לפני הבריחה.
בנט, הוא אדם ללא קהל, ללא חברים פוליטיים וללא שום יכולת להנהיג. הוא מונהג. הוא משלם מחירים מטרידים לטובת שרידותו.
מבחינה פוליטית וחברית, בנט הוא פשוט... כלומניק.
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
