- שבת שלום עם ישראל היקר!
- רגע לפני שבת: שוטרים החרימו ציוד אישי של תלמידי חומש. שיקלי: "...
- בעקבות זרימת ביוב: איסור מוחלט על כניסה לים בחוף בית ינאי
- עיראק העבירה חוק עונש מוות למי שיהיה בקשר עם ישראל. משרד החוץ:...
- פעוט ננעל ברכב ביישוב אליקים - מצבו אנוש
- נזק לכלי רכב בשני פיגועי אבנים בחווארה - נהגת נפצעה
- פצוע בינוני בהתרסקות טרקטורון מעופף בטבריה
- איזה גבר | חבר מועצה אחד מול ערבים עם דגלי אש״ף ומבהיר לכולם ש...
- פשוט מהמם ומרגש | צפו בצעדת הדגלים בחיפה לרגל יום ירושלים
- צעירה נפצעה בכנרת לאחר שקפצה מהסירה למים

נתניהו: "בנט לפיד וגנץ לא עושים כלום – דממה, גם אם ידברו אף אחד לא מתעניין בהם"
ראש הממשלה לשעבר בנימין נתניהו נואם במליאת הכנסת.
נתניהו: "אני מבקש לתת גיבוי מלא ללוחמי צה״ל ומפקדיו, גם במאבק נגד הטרור וגם נגד התעמולה השקרית של הפלסטינים. אני מגנה את השקרים שמושמעים נגד חיילינו ולא רק אלה שבאים מצד הפלסטינים, אני מוחה בתוקף נגד ההתבטאויות המבישות שנשמעו מבית נגד חיילינו, מצד חברי הקואליציה של בנט. תתביישו לכם. ההכפשות השקריות של נגד חיילינו, הכפשות שנשמעות מתוך הקואליציה, מוכיחות שוב שממשלה שתלויה בתומכי טרור לא יכולה להילחם בטרור. ממשלה שתלויה במועצת השורא של האחים המוסלמים לא מסוגלת להגן על אזרחינו ולשמור על חיילינו.
הממשלה החלשה הזאת תלויה בחסדיה של מועצת השורא ששוללת את קיומה של המדינה היהודית. ממשלת החולשה והכניעה נכנעת לרע״מ פעם אחר פעם מול הניסיונות לרמוס את זכויותינו הלאומיות, אפילו בהר הבית, כי יש אולטימטום של רע״מ.
בנט לפיד וגנץ לא עושים כלום נגד איראן. הסכם הגרעין המתגבש מהווה סכנה קיומית לישראל. חברי הממשלה ממלאים את פיהם מים, האימפוטנטיות שלהם מדהימה. היינו חזקים, תוך זמן קצר הפכנו לחלשים.
שמענו את נפתלי בנט מדבר על ״גן הפלגנות״ שכביכול טבוע בנו. איזו צביעות. המומחה הזה לגנטיקה שבחר להציג את נציגי רוב העם מהממשלה, את הליכודניקים, את החרדים, את המוסרתיים, את הציונות הדתית, ושהעדיף על פניהם את האחים המוסלמים ותומכי חמאס – הוא מבכה את האחדות האבודה בעם. די לצביעות הזאת. תחילה הוא עשה ״ברית האחים״ עם לפיד כדי להדיר את החרדים ועכשיו עשה את ״ברית האחים המוסלמים״ כדי להדיר את רוב העם. די לצביעות הזאת.
אנחנו מעולם לא התכוונו להכניס לממשלה או לקואליציה את מפלגתו של מנסור עבאס. מעולם. אמרנו להם לתמוך בבחירה ישירה של ראש הממשלה, מה שהיה מייתר את התלות שלנו בהם ובכולם. מעולם לא הסכמנו להיות תלויים בהם ולעולם לא נסכים להיות תלויים בהם! אבל אתם מרכינים את הראש, כוססים את הציפורניים וממתינים להחלטות של מועצת השורא".