- רשמית: מכבי חיפה זכתה באליפות ה-14 בתולדותיה
- הטרור בארצנו: מחבלים השליכו שלושה בקת"בים לעבר כלי רכב סמוך לב...
- אחרי המתקפה על בן גביר, תומך ימינה לשעבר משיב לבנט: "בטוח שרוצ...
- ערבים ניסו לדרוס שוטרים במהלך הלווית מחבל - הכוח ביצע ירי לעבר...
- הר חברון: נהגת נפצעה לאחר שאיבדה שליטה על רכבה בעקבות פיגוע אב...
- מפקד פיקוד המרכז חתם על צו הריסה לבית אחד מהמחבלים מהפיגוע באר...
- המאמן ניר ברקוביץ' שוחרר מהפועל חדרה - יחזור לנס ציונה
- יהודי נפצע בפיגוע אבנים סמוך לטלמון
- פרסום ראשון ב-0404 | השוטר שהותקף ע"י עופר כסיף מגיש נגדו תביע...
- הליכוד: "לא נשתף פעולה עם ממשלה מסוכנת - נתנגד לכל הצעות החוק ...

בכר: "בסופו של דבר לקחנו אליפות כי הגיע לנו – עונה קשה ומתישה"
מכבי חיפה הבטיחה הערב (שלישי) מעשית את תואר האליפות, למרות ההפסד הביתי באצטדיון סמי עופר למכבי ת"א 3:1. לחיפה נותרו שני משחקים עד תום העונה – מול בני סכנין ומכבי נתניה – אך הודות להפרש שערים עדיף, חגגה את האליפות כבר הערב.
מאמן האלופה ברק בכר, אמר לאחר המשחק: "ההרגשה היא קצת מוזרה, אין ספק, אבל בסופו של דבר לקחנו אליפות כי הגיע לנו. עבדנו קשה כל השנה. היום לא היינו שווים הפסד, אבל זו כבר היסטוריה. צריך לפרגן פה לכל המועדון, לשחקנים על עונה קשה ומתישה. נצטרך לפצות את האוהדים במשחקים הבאים, בטח בגביע.
אנחנו אלופים בזכות התצוגות שנתנו פה. תמיד זוכרים את הסוף, אבל אנחנו זוכרים את מה שהיה כל השנה, לא רק תקופה כזו או אחרת. כשאתה לוקח אליפות זה ההפסד הכי מתוק, ברור. היה לנו פה מומנטום לנצח, פתאום קיבלנו את הפנדל משום מקום וחבל. זה דווקא היה אחד המשחקים היותר טובים שלנו בתקופה האחרונה".
בכר הוסיף: "נחגוג כי מגיע לנו, עכשיו אנחנו רוצים לנצח במשחק ההכתרה ולהיראות טוב. צריך ליהנות ולפרגן, אחר כך נחשוב על העונה הבאה. השחקנים עמדו פה בלחצים גדולים, עשו משחקים טובים וגם אם התקופה האחרונה פחות טובה, זה לא צריך להעיב. אני רוצה להמשיך, אני תמיד שואף ליותר.
אני רוצה כמה שיותר תארים. ליגת האלופות? אני באמת מקווה שנרוויח עוד סיבוב, כמו שמפרסמים, ונוכל להתקדם באירופה. נשדרג איפה שצריך לקראת העונה הבאה. כנראה אחי מלמעלה כיוון כדי שאחגוג היום".