התפרעויות הערבים בהר הבית: שלושה לוחמי מג"ב נפצעו מאבנים שהושלכו לעברם | צפו
הטירוף הערבי בהר הבית נמשך. שלושה לוחמי מג"ב נפצעו עד כה באורח קל, מהשלכות האבנים של המחבלים הערבים ברחבת הר הבית בשעות האחרונות. כוחות ביטחון רבים, בפיקודו של מפקד מחוז ירושלים ניצב דורון תורג'מן, נמצאים במתחם.
מהמשטרה נמסר: "חלק ממפרי הסדר והמתפרעים האלימים מתבצרים בתוך המסגד תוך קריאות הסתה והתפרעויות אלימות הכולל ידוי אבנים בלתי פוסק לעבר השוטרים - מצב שלא מאפשר למתפללים מוסלמים לקיים את תפילות יום השישי השני של הרמדאן ובכך הם פוגעים בציבור גדול של מוסלמים המבקש להגיע במהלך היום לתפילות בהר הבית".
ח"כ איתמר בן גביר תקף את התנהלות שר הבט"פ עמר בר-לב ואמר: "אני מחזק את ידי השוטרים בעבודה שלהם, אבל כבר עכשיו נוכח הסרטונים והדיווחים מההר ניתן לומר לצערנו כי השר עמר בר לב, מונע ממשטרת ירושלים להגיב תגובה ראויה.
כאשר מחבלים זורקים אבנים לכותל ומנסים לרצוח מתפללים ושוטרים, מצופה מהמשטרה לא לעמוד ממול ולא להגיב, ודאי לא לקרוא לשוטרים שלא לירות, אלא להפעיל אמצעים שיש ברשותם לרבות ירי במקרה של סכנה לשלומם של השוטרים והמתפללים בכותל. צפייה בסרטונים מלמדת שמישהו לוקח הימור על חיי שוטרים ואזרחים".

נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
