- ביהמ"ש מיישר קו עם חמאס והתנועה האיסלאמית: התקבל ערעור המשטרה ...
- כוחותינו סיכלו הברחת סמים בשווי מיליון שקלים בגבול מצרים - חשו...
- עימות סוער בכנסת | ח"כ אופיר כץ: "הפסקת להרביץ לשוטרים?" כסיף:...
- הציונות הדתית: "אורבך קיבל סטירת לחי מליברמן"
- שריפה פרצה סמוך לצומת אלון כתוצאה מבקת"בים שהשליכו מחבלים לעבר...
- בזמן שעשרות מיליארדים זורמים לערבים: ליברמן מתכנן גזרות קשות נ...
- הימין יפגין במוצ״ש מול ביתו של אורבך
- מירי רגב: "יולי אדלשטיין עשה טעות גדולה שהציב את עצמו מול נתני...
- הערעור התקבל: יוחמר עונשו של הקצין שצילם חיילות בסתר
- מטווח ברווזים: נזק לכלי רכב בפיגוע אבנים נוסף בחווארה

ח"כ שטרית: "רה"מ צריך לגור בעיר הבירה – להורות על עצירת העבודות ברעננה"
על רקע הטענות כי נפתלי בנט שיקר לבג"ץ וכי הבית ברעננה אינו מעונו הרשמי והשיפוץ שנעשה בו במיליוני שקלים נעשתה שלא כדין, פנתה חברת הכנסת קטי שטרית מהליכוד למבקר המדינה כבר לפני חודש בנוגע להפיכת ביתו הפרטי של בנט ברעננה למעון ראש הממשלה הרשמי אך לא זכתה למענה עד עתה.
ח"כ שטרית: "פניתי לפני כחודש למבקר המדינה מר מתניהו אנגלמן מכיוון שלאחרונה ראינו שביתו הפרטי של נפתלי בנט בעיר רעננה הפך למעון ראש הממשלה באופן רשמי ועדיין לא קיבלתי תשובה.
בעוד אנו מפעילים לחץ על מדינות אחרות להעביר את השגרירויות שלהם לירושלים לא ייתכן שראש ממשלה שהוא סמל שלטון לא יתגורר בעיר הבירה.
לראשונה, מעון ראש הממשלה שלנו נמצא בעיר במרכז הארץ ולא בבירת ישראל.
באיזו רשות נוטל היועמ״ש אביחי מנדלבליט לידו את ההחלטה להכריז על ביתו הפרטי של נפתלי בנט כביתו הרשמי של ראש הממשלה? מי מפקח על עלויות הבניה? ומה הם הסכומים והמשאבים המדויקים שהוקצו לפרוייקט זה?
מה הלגיטימיות להשקיע עשרות מיליוני שקלים בשיפוץ ביתו האישי של משפחת בנט; בשיפור האבטחה, הקמת גדרות והצבת מצלמות כאשר בעוד פחות משנתיים תסתיים הרוטציה בה הוא מכהן כרוה״מ. חיי השכנים בעיר הפכו לסיוט, זה שמונה חודשים שאיכות חייהם נפגעת בעקבות גחמות פרטיות של משפחת בנט. על בסיס איזו סמכות אושר לפגוע בזכויות יסוד ולהפוך רחוב במרכז הארץ למבוצר המגביל את תנועת העוברים ושבים במקום?
ראש ממשלת ישראל צריך לגור בעיר הבירה, לשם כך נבנה בית רוה״מ ברחוב בלפור בירושלים והוכתר כמעון הרשמי. עלינו לגלות אחריות ציבורית ולהורות על עצירת העבודות, לחדול את המחטף בהפיכת בית פרטי למעון רשמי לראש ממשלת ישראל.
הגיע הזמן לקבל תשובות".