
בדואיות חדשות בבנימין: השתלטות לא חוקית על שטחי C
מפתיע? תלוי את מי: מתחמים בדואים לא חוקיים חדשים אותרו סמוך לישוב מעלה מכמש בבנימין. מדובר בשתי 'בדואיות' חדשות שנבנו במקום שלא כחוק, ובכך מצטרפות לעשרות מתחמים בדואיים לא חוקיים הנמצאים באזור.
את הבנייה החדשה זיהה רכז השטח של פורום עוטף ירושלים, המסייר בשטח באופן קבוע ומתעד את הפלישות החדשות באמצעות רחפן. על פי צילומי הרחפן, אך לפני חצי שנה היה השטח ריק, ואילו כעת עומדים עליו מספר מבנים ושקתות עבור הצאן.
בפורום עוטף ירושלים ביקשו להזהיר מפני התופעה: "אנחנו בדרך המהירה להקמת 'חאן אל אחמרים' נוספים, שגם להם תיאלץ המדינה למצוא פתרון. מבנה ועוד מבנה ועוד מבנה, ולפני שנבין מה קורה, יהיה חיץ ערבי בלב המדינה. מול עינינו הולכת וקמה תכנית פאייד, שמטרתה ליצור רצף ערבי במרכז הארץ. אנחנו קוראים לממשלה ולמערכות האכיפה לפעול כנגד הפלישה הלא חוקית ללא משוא פנים".
כזכור, השבוע הזכיר בית המשפט העליון לממשלת השמאל של בנט את התחייבותה לפנות את חאן אל אחמר, והוציא צו על תנאי המורה למדינה לנמק בתוך 120 יום מדוע לא עשתה זאת עד כה.
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
