- שבת שלום עם ישראל היקר!
- רגע לפני שבת: שוטרים החרימו ציוד אישי של תלמידי חומש. שיקלי: "...
- בעקבות זרימת ביוב: איסור מוחלט על כניסה לים בחוף בית ינאי
- עיראק העבירה חוק עונש מוות למי שיהיה בקשר עם ישראל. משרד החוץ:...
- פעוט ננעל ברכב ביישוב אליקים - מצבו אנוש
- נזק לכלי רכב בשני פיגועי אבנים בחווארה - נהגת נפצעה
- פצוע בינוני בהתרסקות טרקטורון מעופף בטבריה
- איזה גבר | חבר מועצה אחד מול ערבים עם דגלי אש״ף ומבהיר לכולם ש...
- פשוט מהמם ומרגש | צפו בצעדת הדגלים בחיפה לרגל יום ירושלים
- צעירה נפצעה בכנרת לאחר שקפצה מהסירה למים
נתניהו על השיחות עם איראן: "לדרוש עסקה טובה יותר או לנטוש את המו"מ"
ראש הממשלה לשעבר בנימין נתניהו אמר היום (שני) בראיון באנגלית ל-i24NEWS, בתשובה לשאלה מה הוא מייעץ לצדדים הלוקחים חלק במו״מ בוינה והאם לנטוש את המו״מ, כי חייב "לדרוש עסקה טובה יותר או לנטוש את המשא ומתן עם איראן".
לדבריו: "עסקה שמאלצת את איראן להתפרק מהתשתיות הצבאיות הגרעיניות, שלא מאפשרת להם לפתח את הטילים הבליסטיים, להפסיק פיתוח נשקים, להפסיק את הטרור, שמתנה את ההתקדמות בהסרת הסנקציות על איראן בצעדים שאיראן תנקוט ולא בלוחות זמנים קבועים מראש, שזה מה שהעסקה הזאת עושה.
אני חושב שזה מה שאני הייתי מייעץ, אבל אני הייתי אומר שמנקודת מבטי, כמי שהיה ראש ממשלת ישראל ופעל נגד עסקאות כאלה במשך זמן רב, הדבר הכי חשוב שיש לומר הוא שעם עסקה או בלעדיה, ישראל חייבת לעשות מה שהיא צריכה לעשות על מנת להגן על עצמה נגד האיום העצום הזה על קיומה״.
בפגישה עם חברי קונגרס רפובליקנים ודמוקרטים הבהיר נתניהו כי הדרך הנכונה למנוע גרעין מאיראן היא לא באמצעות הסכמים: "ישראל פעלה צבאית כדי למנוע נשק גרעיני נגדנו בידי עיראק וסוריה. הדרך למנוע נשק גרעיני מאיראן היא לא באמצעות הסכמים".