- תיעוד בלעדי: מחבלים השליכו בקת"בים לעבר בתי יהודים בשכונת בית ...
- העברת תחמושת גדולה סוכלה במעבר ריחן - שני ערבים נעצרו
- דגלי אש"ף צוירו ברחבי נחל עוג'ה - הפנינג 'שישי ציוני' ענק ייער...
- איומים על חיי בנט: כתב אישום הוגש נגד אילנה ספורטה | כל הפרטים
- מקרה אלימות נוסף בבתי החולים: מטופל תקף רופא בחדר המיון בוולפס...
- רשת הביטחון של בנט: גם ח"כ אבו שחאדה השתתף בתהלוכת הטרור באום ...
- שני ערבים נעצרו בחשד למעורבות בתקיפת הצוות הרפואי בנהריה
- ניסיון הפיגוע במחסום חיזמא: כוחותינו ממג"ב עצרו ארבעה מחבלים -...
- חיות אדם: מחבלים השליכו בקת"בים לעבר בית יהודי בחברון
- הטרור בארצנו: נזק כבד לכלי רכב בפיגוע אבנים סמוך לצומת יקיר הג...
ירי כבד נשמע בחברון – קליע פגע במערת המכפלה | צפו בטירוף
ירי כבד נשמע הערב (ראשון) בחברון, ככל הנראה במסגרת מלחמה בין חמולות ערביות בחלקה הערבי של חברון. בעקבות הירי הכבד זוהתה פגיעה במבנה של מערת המכפלה, מעל המדרגה השביעית וכן בעמדת מג"ב סמוכה.
כלל המתפללים הוכנסו על ידי הכוחות במקום לתוך המערה מחשש שיפגעו מקליעים והכניסה למערה נעצרה. כעבור כעשרים דקות חודשה כניסת המתפללים והתאפשר למי שהוכנס פנימה לצאת.
ביישוב היהודי חוששים הערב מאסון ודורשים מכוחות הביטחון לפעול להפסקה מיידית של הירי ולאיסוף הנשק הערבי שמשמש הן לפשיעה והן לטרור.
מדובר צה"ל נמסר: "מוקדם יותר הערב התקבל דיווח על פגיעות קליעים בסמוך למערת המכפלה שבמרחב החטיבה המרחבית ״יהודה״. ככל הנראה, הירי התבצע במהלך סכסוך חמולות בחברון וזלג למרחב מערת המכפלה.
כוחות צה״ל נכנסו לשטח הפלסטיני בחברון על מנת לאתר את מקור הירי, ולעצרו. נדגיש כי מדי יום מתבצעות פעילויות סיכול בגזרה על מנת למגר את התופעה".