- נעצרו מחבלים שהשליכו אבנים לעבר רכב חב"ד שהשמיע שירי ירושלים ב...
- כוחותינו ירו ופגעו במחבל באזור חברון
- מחבלים תקפו שוטרים ופצעו אזרח בשער שכם - 3 נעצרו
- כתב אישום נגד שב''ח שהניח אבנים על מסילות רכבת במטרה לרצוח יהו...
- משרד החוץ הירדני גינה את העלייה להר הבית. ח"כ בן גביר: "לסגור ...
- ככה מתקבל מנהיג אמיתי | צפו
- פעולות החייאה בגבר שטבע בבריכה בהרצליה
- ערבים תלו דגלי אש״ף בחווארה | יהודי הותקף באבנים ונפצע בעת שני...
- נתניהו: "מעולם לא הייתה דרושה כל כך השדולה שאנו מקימים היום, ה...
- פרקליטי נתניהו לבקשת הפרקליטות לתיקון כתב האישום: ״אפס קשר בין...

אחות החמוש בבית כנסת בטקסס – מהמחבלות המסוכנות בעולם
גבר חמוש ממוצא פקיסטני מחזיק ככל הנראה בארבעה בני ערובה בבית כנסת "בית ישראל" בעיר קוליוויל בטקסס. התושבים באזור פונו על ידי המשטרה.
בשידור לייב מבית הכנסת ניתן היה לשמוע את החמוש בשיחה עם המשטרה המקומית, מאיים כי אם מישהו ינסה להכנס פנימה – "כולם ימותו".
צוותי המשא ומתן משוחחים עם בחמוש על מנת להרגיעו, אך הוא חוזר על אמירותיו כי בכל מקרה היום "יום מותו".
מוקדם יותר אמר החמוש כי יש לו שישה ילדים אשר נלקחו ממנו, ביקש לדבר עם אחותו אשר הואשמה בטרור וכלואה באחד מבתי הכלא, דרש את שחרורה והוסיף כי אינו רוצה להרוג אף אחד אבל בכל מקרה הוא ימות היום.
אחות החמוש, עאפיה סידיקי, מכונה "ליידי אל קאעידה" ונדונה ל-86 שנות מאסר לאחר שהורשעה בעבירות טרור ונחשבת לאחת מהמחבלות המסוכנות בעולם, בנוסף, עקב ניסיונה בהכנת פצצות.
בבית הלבן בוושינגטון עוקבים אחר המצב, גם שר החוץ לפיד הודיע כי שוחח עם ליביה לינק קונסולית ישראל ביוסטון, שנמצאת בדרכה לזירת האירוע. "אנחנו עוקבים מקרוב על מצב בני הערובה ונמצאים בקשר הדוק עם רשויות החוק האמריקאיות".
שגריר ארה"ב בישראל טום ניידס, אמר כי הוא "עוקב מקרוב אחרי הדיווחים על מצב בני ערובה בקהילת 'בית ישראל' בטקסס, שם התכנסה הקהילה לתפילת שבת. אני מתפלל לסיום מהיר ובטוח".