מדיאס קישואים - סירות קישואים ממולאות במתכון סופר פשוט וטעים! - 0404
מדיאס קישואים – סירות קישואים ממולאות במתכון סופר פשוט וטעים! שף גל עדני

מדיאס קישואים – סירות קישואים ממולאות במתכון סופר פשוט וטעים!

קבלו מתכון מדיאס קישואים פשוט קל וטעים כל כך מבית היוצר של השף גל עדני.

מצרכים:
6 קישואים קטנים\בינוניים.
1 חבילה Beyond Mince כ-300 גרם.
1 צרור כוסברה.
1 כף בצל יבש.
2 שיני שום.
חצי בצל בינוני.
חצי כפית צ'ילי אדום יבש.
חצי כפית מלח.
חצי כפית פלפל שחור.
חצי כפית פפריקה מרוקאית.
חצי כפית כמון.
חצי כפית ראס אל חנות.
1 כוס קמח חומוס.
1 לימון.

מצרכים לרוטב:
6-7 כפות שמן זית.
5 שיני שום.
1 צ'ילי טרי.
3-4 גבעולי טימין טרי.
1 כפית גדושה פפריקה.
1 כפית גדושה כורכום.
1 לימון.
2 וחצי כוסות מים חמים.
1 כפית מלח.
1 כפית פלפל שחור.

קישואים בגודל זהה ולא גדולים מדי.
לחצות לחצי בדיוק ולרוקן עם כפית (כפית עובד הכי טוב. המפגש הראשון של הכפית עם הקישוא ייעשה מתחילתו ועד סופו וככה אתם מייצרים תעלה ראשונית וזהו מעכשיו הריקון יזרום חלק והקישוא יישאר יפה).
לסחוט על הקישואים לימון, שהלימון יבוא במגע עם כל הקישוא, אנחנו רוצים להשיג חמיצות נחמדה ולשמור עליו לבן.

מילוי:

בקערה חבילת ביונד ביף \ סנסשיונל (אם הולכים על סנסשיונל הוא צריך טיפה שמן, ממש כף אחת לא יותר).
צ'ילי אדום קצוץ (לא חייב למי שלא אוהב חריף).
כוסברה טרייה קצוצה.
בצל יבש.
2 שיני שום קצוצות.
בצל קצוץ דק דק.
לתבל במלח, פלפל שחור, ראס אל חנות, פפריקה, כמון.

למשמש הכל ביחד ולהתחיל למלא את הקישואים.
בקערה: קמח חומוס עם מעט מלח, להעביר את הקישואים הממולאים בקמח החומוס –
לטגן בשמן עמוק על 180 מעלות לכ-2-3 דקות, להוציא ולהניח על נייר סופג.

בסיר:

שמן זית על אש קטנה ועליו 4-5 שיני שום קצוצות (אש קטנה כדי לא לשרוף את השום).
מעט צ'ילי וטימין.
לפתוח תבלינים בשמן – פפריקה וכורכום בנדיבות (להיות נדיב עם הכורכום אבל להיזהר איתו כי בשניה זה הופך למר – (אפשר לתקן עם סוכר או סילאן במידה וזה קורה).
לסחוט לימון שלם ולהוסיף מים חמים.
להניח את הקישואים המטוגנים שלנו בזהירות ולתת לזה להתבשל משהו כמו 25-35 דקות.
לטעום, הטעם אמור להיות חמצמץ, פיקנטי-במידה ויש טיפה מרירות להוסיף חצי כפית סוכר או כפית סילאן.

תבשיל מדהים! בתיאבון.

אתר 0404 מכבד את זכויות היוצרים ועושה מאמצים לאיתור בעלי הזכויות ביצירות הכלולות בכתבות. אם זיהית יצירה שאתה בעל הזכויות בה ואתה מעוניין להסירה מהכתבה, אנא פנה אלינו למייל: [email protected]