טעים! גאלט בצק עלים עם ראגו ובצל - 0404
טעים! גאלט בצק עלים עם ראגו ובצל שף גל עדני

טעים! גאלט בצק עלים עם ראגו ובצל

קבלו מתכון מהיר וטעים לבצק עלים עם ראגו ובצל של השף גל עדני.

מטגנים 3 בצלים בינוניים עד להזהבה בכמות שמן זית נאה, מוסיפים חבילה של ביונד ביף ומתחילים לעבוד עם מועך פירה בעדינות על מנת לפורר את הבשר טחון.

מוסיפים מלח, פלפל, פפריקה, כמון ובהרט בנדיבות. מערבבים ומקפיצים 5-8 דקות.

לקרוץ עיגולים מהבצק בגודל של ביס וחצי ול-190 מעלות לתנור ל25 דקות, הם מתנפחים.

לאחר שמוצאים מהתנור ומעט מצננים, נותנים להם מכה באמצע ומגלים כיסון חמוד ושם ממלאים את הראגו שלנו.

להגיש עם טחינה ועלה אורגנו טרי. 

בתיאבון!

אתר 0404 מכבד את זכויות היוצרים ועושה מאמצים לאיתור בעלי הזכויות ביצירות הכלולות בכתבות. אם זיהית יצירה שאתה בעל הזכויות בה ואתה מעוניין להסירה מהכתבה, אנא פנה אלינו למייל: [email protected]