- שבת שלום עם ישראל היקר!
- רה"מ נתניהו שלח תנחומים למלכה אליזבת: "הנסיך פיליפ יחסר מאוד ב...
- קורונה בצרפת: 85,000 נדבקים ביממה האחרונה
- קרעי מסביר מדוע גנץ חושש מביטול ממשלת החילופים: "חקירות יפתחו ...
- לאחר שחרור המחבל: שופצה האנדרטה במקום בו נמצאה גופתו של משה תמ...
- רשמית: אדומייטיס פוטר מהפועל ירושלים, יונתן אלון יחליפו
- בשל מזג האוויר: אזהרה מסכנת היסחפות בכינרת
- ארמון המלוכה בבריטניה הודיע: הנסיך פיליפ מת בגיל 99
- ח"כ בן גביר פנה לשר אדלשטיין: "הסר את ההגבלה על עליית מתפללים ...
- שריפה פרצה בבניין מגורים בגבעתיים - אין נפגעים

ישראלי נעצר בדרום אפריקה בחשד להברחת קוקאין
מדינת דרום אפריקה עצרה בשטחה את שי אלון, אזרח ישראלי שמעצרו התבקש על ידי רשויות ישראל לשם הסגרתו אליה. אלון חשוד בכך שהיה מעורב בפרשה רחבת היקף של הברחת קוקאין, מדרום אפריקה לישראל בשנת 2018.
במסגרת הקשר העברייני בפרשה זו הוברחו לישראל עשרות קילוגרמים של קוקאין בטיסות אל על שהמריאו מיוהנסבורג, וזאת באמצעות בלדרים שנשאו את הסמים עמם במטען היד שלהם. על פי החשד, באחד ממקרי ההברחה גייס אלון את הבלדר שהביא עימו את הסמים, ובשלושה מקרים נוספים שימש בעצמו כבלדר.
החקירה בעניין רשת הברחה זו הפכה לגלויה ביום בחודש נובמבר האחרון עם מעצרם של מספר מעורבים בה בישראל, לרבות רמי יוגב, בעל תפקיד בטחוני בכיר בחברת אל על באותה עת. אלון לא נעצר שכן יצא מישראל באוקטובר 2018 ולא שב אליה מאז.
בפרשה האמורה הוגש כתב אישום נגד שותפיו של אלון לעבירות ע"י פרקליטות מחוז תל אביב. כאמור אלון נעצר בדרום אפריקה וזאת מכח בקשה להסגרתו לשם העמדתו לדין בשל חלקו בפרשת הברחת הסמים. מעצרו התאפשר לאחר מאמץ ממושך ובמסגרת שיתוף פעולה בין רשויות ישראל לרשויות דרום אפריקה. (צילום: ארכיון)