- הגרלת חצי גמר גביע המדינה: מכבי ת״א תפגוש את המנצחת בין מכבי ח...
- יהודה משי זהב השאיר אחריו מכתב התאבדות - מצבו עדיין מוגדר אנוש
- משאית צבאית להובלת כלים כבדים התהפכה לתוך שדה מוקשים בצפון - ה...
- אישה כבת 70 נפצעה קשה לאחר שהתנגשה עם רכבה בקיר בבאר שבע
- נציבות הכבאות: תיאסר הדלקת המדורות בל"ג בעומר פרט למקומות שיוכ...
- הותר לפרסום: 12 חשודים נעצרו בחשד למעורבות ברצח שניר בוחבוט בא...
- נוסע רוורס במהירות ופוגע בסועדים | צפו בתיעוד התאונה ממצלמות ה...
- נגיף הקורונה: 111 מאומתים בלבד אובחנו בארצנו ביממה האחרונה
- רכב התנגש במסעדה בבת ים - תשעה נפצעו בניהם אישה במצב קשה
- הטיל ששוגר מסוריה: מתחקיר ראשוני עולה כי לא בוצע יירוט

"אם תרצו" לראשי המפלגות: "לא רוצים ממשלת ברוגז"
לאור תוצאות הבחירות והגשתן לנשיא המדינה, תנועת "אם תרצו" קראה היום (רביעי) לראשי המפלגות להקים ממשלת אחדות לאומית תוך הפסקת החרמות ההדדיות.
תנועת "אם תרצו" קראה לראש הממשלה בנימין נתניהו ולשרים לשעבר גדעון סער ונפתלי בנט לשים את המחלוקת בצד ולהקים ממשלה לאומית שתקדם את ערכי המחנה הלאומי. ערכים שלהם היו מחויבים מאז נכנסו לעשייה הציבורית.
על פי "אם תרצו" רק ממשלה כזו תוכל לקדם את פיסקת ההתגברות, תוכל להטיל מס על ארגונים הפועלים במימון ממשלות זרות, תפצל את תפקיד היועמ"ש, תחזיר את המשילות ביהודה ושומרון וכן תחזיר את המסתננים לארצות מוצאם. בעוד שכל אופציה אחרת גרועה לאין שיעור, הן מבחינת ערכים והן מבחינת יציבות.
בתנועת "אם תרצו" קראו לראשי המפלגות להימנע מהקמת "ממשלת ברוגז" הנשענת על תומכי מחבלים שתיפעל לביטול חוק הלאום. מתן פלג יו"ר תנועת "אם תרצו" אמר כי "תוצאות הבחירות הוכיחו שוב כי עם ישראל רוצה ממשלה לאומית. על כלל ראשי המפלגות לשים את משקעי העבר בצד ולפעול יחד לקידום ממשלת ימין אמיתית. ביבי, גדעון ונפתלי – אל תקימו ממשלת ברוגז הנשענת על תומכי מחבלים. מגיע לאזרחי ישראל ממשלה לאומית ויציבה. ההיסטוריה לא תיסלח אם תפספסו את הזדמנות זו".