- אחרי המתקפה על בן גביר, תומך ימינה לשעבר משיב לבנט: "בטוח שרוצ...
- ערבים ניסו לדרוס שוטרים במהלך הלווית מחבל - הכוח ביצע ירי לעבר...
- הר חברון: נהגת נפצעה לאחר שאיבדה שליטה על רכבה בעקבות פיגוע אב...
- מפקד פיקוד המרכז חתם על צו הריסה לבית אחד מהמחבלים מהפיגוע באר...
- המאמן ניר ברקוביץ' שוחרר מהפועל חדרה - יחזור לנס ציונה
- יהודי נפצע בפיגוע אבנים סמוך לטלמון
- פרסום ראשון ב-0404 | השוטר שהותקף ע"י עופר כסיף מגיש נגדו תביע...
- הליכוד: "לא נשתף פעולה עם ממשלה מסוכנת - נתנגד לכל הצעות החוק ...
- סמוטריץ': "כלפון מכר נשמתו לשטן, כולם מבינים שבחירות מעבר לדלת...
- שוטר מג"ב הגיש תביעה אזרחית נגד מחבל שפצע אותו במהלך פעילות מב...

העלה את אחוז המתנדבים: "איש הלגו" ישמש כנציג צה"ל בטקס הדלקת המשואות
לתפארת מדינת ישראל: ראש מדור שירות ייחודי ביחידת מיטב, רב-סרן מאור כהן ישיא את משואת צה"ל ביום העצמאות, כך נמסר היום (שלישי) מדובר צה"ל.
יושבי ראש ועדת השרים לסמלים וטקסים שרת התחבורה והבטיחות בדרכים, מירי רגב ושר התרבות והספורט, חילי טרופר אישרו את המלצת הרמטכ״ל רב-אלוף אביב כוכבי וקיבלו את המלצות הוועדה הציבורית לבחירת המועמדים להשאת משואה.
במסגרת תפקידו, רס"ן כהן אמון על הליך הגיוס של אוכלוסיות מיוחדות לצה״ל, ביניהן אוכלוסיית המתנדבים. הוא פועל מתוך שליחות ומלווה באופן אישי כל מלש״ב המתנדב. בשנה וחצי האחרונות בהן הוא מכהן, גיוס המתנדבים לצה״ל עלה בכ-25 אחוזים.
מעבר לשירותו הצבאי, רס"ן כהן הקדיש את עשר השנים האחרונות לעבודה עם ילדים חולי סרטן. הוא ידוע בכינויו ״איש הלגו״ ומהווה מושא הערצה לילדים רבים ולבני משפחותיהם. רס"ן כהן התחיל את התנדבותו בהקמת חוג לבניית לגו אחת לשבוע, ומאז הרחיב את התנדבותו לחלוקת ערכות לגו בשעות הערב.
בשנה האחרונה, בצל התפרצות הנגיף קורונה, נרתם רס"ן כהן לחלק לדיירי רחוב ולמשפחות נזקקות מארזי מזון ומוצרי שינה. העשייה החברתית בה הוא מתמיד מביאה לידי ביטוי את רוחו ההתנדבותית והערבות ההדדית, אשר מביאות לידי ביטוי את אישיותו יוצאת הדופן כקצין, כישראלי וכאדם.
הרמטכ״ל, רב-אלוף אביב כוכבי, שוחח עם מאור במהלך היום: ״מה שאתה עושה בשני ערוצי העשייה שלך הוא יוצא דופן, ערכי, ציוני וגם אנושי. הגידול בהיקף המתנדבים במסגרת תפקידך במיטב הוא מרשים מאוד, ולצד זאת העבודה בבתי החולים כ״מאור איש הלגו״ ראויה לכל הערכה. על כל אחד מהם לחוד אפשר היה לבחור בך וכשזה בא ביחד אז בוודאי שאתה המועמד הראוי ביותר.
אני שמח מאוד שנבחרת לייצג את צה״ל ולהדליק משואה ביום העצמאות, אין לי ספק שתייצג אותנו בכבוד. ברכות ויישר כוח״.
השרים הממונים שרת התחבורה מירי רגב ושר התרבות והספורט חילי טרופר: "שמחנו לאשר את המלצת הרמטכ"ל והוועדה הציבורית על בחירתו של מאור כהן להשיא משואה ביום העצמאות ה- 73 של מדינת ישראל. עשייתו של רס"ן מאור כהן, ראש מדור מתנדבים באגף כוח האדם בצה"ל, הן במסגרת מילוי תפקידו בצבא והן במסגרת פעילותו ההתנדבותית לאורך השנים, מביאה לידי ביטוי את האחווה הישראלית ואת הקשר בין צה"ל, צבא העם, לכלל החלקים בחברה הישראלית.
רס"ן מאור כהן, הראשון למתנדבים, "איש הלגו" של הילדים החולים במחלקות האונקולגיות ברחבי הארץ, אנו גאים בך ומריעים לך על כך, שלהתנדב עבורך זו דרך חיים, תפקיד, שאותו אתה עושה מתוך צו הלב".