- שבת שלום עם ישראל היקר!
- רה"מ נתניהו שלח תנחומים למלכה אליזבת: "הנסיך פיליפ יחסר מאוד ב...
- קורונה בצרפת: 85,000 נדבקים ביממה האחרונה
- קרעי מסביר מדוע גנץ חושש מביטול ממשלת החילופים: "חקירות יפתחו ...
- לאחר שחרור המחבל: שופצה האנדרטה במקום בו נמצאה גופתו של משה תמ...
- רשמית: אדומייטיס פוטר מהפועל ירושלים, יונתן אלון יחליפו
- בשל מזג האוויר: אזהרה מסכנת היסחפות בכינרת
- ארמון המלוכה בבריטניה הודיע: הנסיך פיליפ מת בגיל 99
- ח"כ בן גביר פנה לשר אדלשטיין: "הסר את ההגבלה על עליית מתפללים ...
- שריפה פרצה בבניין מגורים בגבעתיים - אין נפגעים

חושב שהוא רלוונטי: אחרי לפיד – גם סער רוצה עימות
לאחר שבשבוע שעבר הצהיר ראש הממשלה בנימין נתניהו כי הוא מוכן לעימות מול ראש האופוזיציה יאיר לפיד, קרא היום (מוצ"ש) לפיד לרה"מ לבוא לעימות טלוויזיוני בין השניים עוד הערב, ואמר: "בוא לעימות מר נתניהו. אני לא מתכוון לשבת באולפנים בתור להקת החימום שלך. אמרת שאני היריב שלך, מול יריב מתייצבים".
על הדברים השיב נתניהו ואמר כי "אם לפיד יודיע שהוא המועמד – אפשר לדבר על עימות. אני לא מפחד, אגיע כשיודיע שהוא רץ לראשות הממשלה. הציבור יבין שהברירה היא בין ממשלת ימין בראשותי או ממשלת רוטציה בראשות לפיד".
בהמשך דבריו התייחס למפלגת ימינה והוסיף: "אם נקבל 61 מנדטים, בנט ושקד יהיו שרים בממשלה שלי. אם לא, הם יהיו שרים בממשלת לפיד-רוטציה".
בהמשך לקריאת לפיד, דרש משום מה גדעון סער, כי "כל עימות, ככל שיתקיים, ייערך רק בהשתתפות כל המועמדים לראשות הממשלה ובכללם גדעון סער ונפתלי בנט. במידת הצורך תקווה חדשה תפנה לוועדת הבחירות המרכזית על מנת לאכוף זאת".
עם זאת יש לציין כי על פי כל הסקרים, המפלגה הגדולה בגוש "רק לא ביבי" צפויה להיות מפלגתו של לפיד, ולא של סער או בנט – דבר שמסמן רק אותו כמועמד פוטנציאלי מול נתניהו לראשות ממשלה.