- תרגום רפואי: למען הבריאות שלכם בחרו רק במתרגמים שמכירים את עול...
- מוקד אנוש בחזית הטכנולוגיה למען הקשישים
- רגב לגנץ: "שוב אתה לא חי את המתרחש ביחידתך"
- ח"כ מאי גולן נגד ליברמן: "פעם ימין פעם שמאל, פוליטיקאי כושל של...
- בימין זועמים על "תחקיר נתב"ג" | גנץ ידרוש להכניס נציג מטעם משר...
- ליגת העל: 2:4 למכבי חיפה על קריית שמונה, 0:1 להפועל ת"א בנתניה
- אסון הזפת | גמליאל: "נשתמש בכל האמצעים ונאתר את העבריין האחראי...
- בליכוד מבקרים את סער שלא שלל רוטציה עם לפיד: "ממשלה של 4 ראשי ...
- 85:91 להפועל אילת על מכבי ת"א, 23 נקודות לפראתר
- קרעי: "סוף האמת להתגלות - היועמ"ש ילך הבייתה בבושת פנים"
תקשיבו לטירוף | אחרי 23:00 בלילה וזה מה שצריכים לסבול תושבי קיסריה וגם רה״מ
היכן המשטרה? מי אמור לאכוף את חוק מטרדי הרעש? מי אמור לאכוף הפגנה בלתי חוקית בליל שבת? הפגנה שכלל לא קיבלה אישור.
זה מה שעובר על תושבי קיסריה וכן על ראש הממשלה ומשפחתו.
שכן הצמוד לבית ראש הממשלה צילם אחרי 23:00, רתח מזעם וסיפר לחדשות 0404: ״המשטרה לידם ולא עושה דבר. מפריעים לכל השכנים פה. אין לנו חיים בגלל חבורה הזויה שמישהו שולח אותה לפה באופן קבוע כדי להפריע. יש חוק בישראל. בשעות האלה אסור להפריע. הם הרסו לנו את החיים. אנחנו לא ישנים בלילות. זו גם הפגנה בלתי חוקית.
הם מפריעים לראש הממשלה. הוא בקושי ישן בלילה ושיש לו כבר איזו שעת שינה – הם מפריעים לו. אנחנו מתלוננים פעמים רבות במשטרה – אבל זה לא מעניין אותם. למה הם לא רושמים לכולם דו״חות על מטרד רעש? המשטרה משתפת פעולה עם פעילות פוליטית? אנחנו לא מבינים את זה״.
ממשטרת ישראל נמסר: ״משטרת ישראל מאפשרת לכל אדם באשר הוא את חופש המחאה בגבולות החוק, ובהתאם להוראות הדין.
אמש פעלו השוטרים לאפשר מחאה באזור ובסביבות השעה 23:00 המחאה הסתיימה והמפגינים התפזרו. כל נסיון להטיל דופי בפעולות המשטרה במחאה זו או בכל מחאה אחרת פסול וחוטא לאמת״.