- רשות המים: מפלס הכנרת עלה בס״מ אחד ביממה האחרונה
- חמישה לוחמי מג״ב נפצעו במהלך הפרות סדר בעיסאוויה בירושלים
- שריפה פרצה במבנה בעיר התחתית בחיפה - אין נפגעים
- מקסיקו: 2,343 בני אדם אובחנו חיוביים לקורונה ביממה האחרונה
- כוחותינו סיכלו הברחת סמים בגבול מצרים - 80 ק״ג נתפסו
- מעל 35 אלף בני אדם נדבקו בברזיל ביממה האחרונה בקורונה
- בוקר טוב עם ישראל היקר | תחזית מזג האוויר: מעונן חלקית, הטמפרט...
- פיצה בתל אביב: הטעמים והסגנונות הכי פופולריים מחכים לכם בסניף ...
- מלונות באילת- עוזרים לתיירות המקומית
- מחר יובא לקבינט הקורונה מתווה לכניסה ויציאה מישראל

אוחנה למפקד מחוז ירושלים הנכנס: "עיניהם הפקוחות של אזרחי העולם כולו נשואות למתרחש כאן"
ניצב דורון תורג'מן נכנס לתפקידו כמפקד מחוז ירושלים במשטרה בטקס שנערך היום (שני) במתכונת מצומצמת בשל מגפת הקורונה. הטקס התקיים במעמד השר לביטחון פנים אמיר אוחנה.
השר בירך אותו ואמר: "הערב אנו מפקידים שומר חדש, ראש לשומרי חומות העיר. "יְרוּשָׁלַיִם, הָאִירִי פָּנַיִךְ לִבְנֵךְ!". דורון תורג'מן, אתה יוצא היום לדרך שאינה סוגה בשושנים, בלשון המעטה. צרכי שלומו וביטחונו, ובימים אלה – גם בריאותו – של הציבור במחוז ירושלים, מוטלים החל מהיום על שכמך. עיניהם הפקוחות, לא רק של תושבות ותושבי העיר וסביבתה אלא גם של אזרחי המדינה ואפילו של העולם כולו, נשואות למתרחש כאן.
אני מאחל לך כי תשכיל לתחזק ולחזק בכל יום את הברית בין רבדיה השונים של האוכלוסייה במחוז המורכב והמאתגר זה, לכדי מטרה אחת משותפת, ההגנה על ירושלים ועל עתידה, על תושביה ומבקריה. דורון היית לעיר ירושלים, דורון ידיד, ודורון תהיה לה דורון תורג'מן. בהצלחה".
מפקד מחוז ירושלים הנכנס, ניצב תורג'מן אמר: "אני מקבל עלי את התפקיד מתוך תחושת שליחות עמוקה, מתוך יראה ואהבה גדולה. באהבה לעיר, אהבה אותה ספגתי עוד בימי ילדותי מהורי בשכונת המושבה הגרמנית בה גדלתי. אבל גם ביראה, ביראה מפני גודלה של האחריות שהופקדה בידי. באחריות על שלום תושביה, בהגנה על מקומותיה הקדושים ובשמירה על שאון החיים השוקק של העיר, כדי שתמשיך להגשים את חלום הנצח".