- עד ליום שלישי: הוארך תוקף התקנות המחייבות בדיקה לפני ואחרי הכנ...
- ליגת העל: 1:4 מוחץ למכבי ת"א בבלומפילד על בית"ר ירושלים - העפי...
- ארה"ב: "מאמינים כי אפשר להתקדם לעבר שלום עם אפגניסטן"
- "האולפן הפתוח" 08.03 | צפו
- המינויים החדשים בצה"ל: ראש חטיבת התכנון, קצין המודיעין של פיקו...
- גמליאל: "פועלים כדי לסיים את ניקיון החופים לקראת עונת הרחצה"
- הציונות הדתית: "סער ובנט מוכנים לוותר על ממשלת ימין בגלל מאווי...
- הליכוד נגד לפיד: "ממשיך להסתתר כדי להעלים מהציבור את שאלת הבחי...
- מפגע הזפת: אלה החופים בהם הותרה הפעילות | לרשימה המלאה
- כוחותינו סיכלו פיגוע השלכת בקבוקי תבערה בכביש 60

בוריס אפליצ׳וק ישוריין ברשימת הליכוד לכנסת
שריון שלישי של ראש הממשלה נתניהו: בוריס אפליצ׳וק ישוריין ברשימת הליכוד לכנסת.
ראש הממשלה בנימין נתניהו: ״אני שמח להודיע שבוריס אפליצ׳וק מצטרף לרשימת הליכוד לכנסת ה-24. בוריס מסמל את הצלחתה של העלייה המבורכת ממדינות ברית המועצות לשעבר שתרמה רבות לסיפור ההצלחה של ישראל.
בתור מהנדס צעיר, בוריס הוא עלה לישראל ממוסקבה בשנת 1990 והתגייס לצה״ל. לאחר שירותו המשיך בצבא כאזרח עובד צה״ל, ולאחריו השתלב בהצלחה בחברות הייטק ובשנים אחרונות הוא הפך לעצמאי. עלייה-צה״ל-הייטק-יזמות: זו דרכו של בוריס ואלה יסודות הבסיס להצלחה של מדינת ישראל! ברוך הבא לליכוד״.
בוריס אפליצ׳וק: "אני מודה לראש הממשלה נתניהו על הכבוד שנפל בחלקי לשרת את אזרחי ישראל בכנסת, ואני בטוח שבהנהגתו הליכוד יביא לפחות 40 מנדטים.
אני חבר מפלגת הליכוד מאז 2006, ואני מאמין שרק ליכוד גדול בהנהגת ראש הממשלה נתניהו יכול להמשיך ולהביא הישגים אדירים למדינת ישראל: בחיסונים, בכלכלה, בביטחון, בהסכמי שלום. רוב דוברי הרוסית בישראל יודעים היום שיש הרבה פוליטיקאים, אבל רק מנהיג אחד".