- 0:2 למכבי ת"א בסמי עופר על הפועל חיפה - הפער בפסגה: 2 נק'
- גבר כבן 40 נפצע קשה במהלך קטטה בחדרה
- נזק כבד לאוטובוס בפיגוע אבנים סמוך לחיזמא
- הטרור הערבי בארצנו: מחבלים השליכו בקבוק תבערה לעבר כלי רכב בכב...
- משה חוגג זעם לאחר הפסד נוסף של בית"ר ירושלים: "נמאס לי שכל הכס...
- הולך רגל כבן 19 נפצע בינוני מפגיעת אופנוע בתל אביב
- ליגת העל: 0:2 למ.ס אשדוד על הפועל כפ"ס, צמד לדין דוד
- 77:85 לעירוני נהריה ברוממה מול מכבי חיפה
- יריב לוין בריאיון ל"הסיפור המרכזי": "הצבעת ימינה – קיבלת שמאלה...
- איתמר בן גביר ל"הסיפור המרכזי: "טעינו שפרסמנו את הסרטון עם היט...

ח"כ לשעבר מירב בן ארי מצטרפת ליש עתיד
שלושה ימים לפני סגירת הרשימות לכנסת הבאה, הודיעה, ח"כ לשעבר מירב בן ארי, על הצטרפותה למפלגת יש עתיד. בן ארי תתמודד מטעם המפלגה בבחירות הקרובות.
יו"ר יש עתיד, יאיר לפיד, בירך על הצטרפותה של בן ארי: "בשביל להקים ממשלה שפויה אתה צריך אנשים שפויים לידך, שבאים לעבוד באים לייצר פה מדינה טובה נורמלית, לייצר כלכלה טובה, בריאות טובה, ותחזיר אותנו למסלול. מירב חברה שלנו שמאמינה בכל מה שאנחנו מאמינים. זה הדבר הכי טבעי שיכול להיות. עכשיו יש בחירות לנצח".
מירב בן ארי שכיהנה בכנסת בין השנים 2015-2019 מטעם מפלגת "כולנו": "זה הזמן הכי משמעותי מבחינת המדינה לשנות את ההנהגה להביא ממשלה אחרת, ממשלה טובה ממשלה אמיתית שקופה שפויה, כל אותם דברים שיש עתיד מאמינים בהם. אני חושבת שאין הזדמנות טובה יותר מהבחירות האלה לשנות והדרך הכי טובה היא ביש עתיד.
יש עתיד זה הבית שלי, אני מאמינה בלפיד, סומכת עליו ויודעת שהוא יכול להוביל את המדינה למקום אחר. אני שמחה להצטרף היום לנבחרת הכי טובה בכנסת".