- לאן הקורונה לוקחת את השוק הישראלי ב 2021?
- דיווח סורי: מערכות ההגנה האווירית הופעלו בעקבות תקיפה ישראלית ...
- הטרור בארצנו: מחבלים השליכו בקבוקי תבערה לעבר בתי תושבים בבית ...
- אושרה יוזמת אוחנה: יימנע שחרור מוקדם של אסירים בעלי מסוכנות גב...
- "האולפן הפתוח" 28.02 | צפו
- משרד החוץ של איראן על הצעת ארה"ב: "זו לא העת לדבר על חזרה להסכ...
- נקבע מותו של הגבר שנדרס בירושלים | צפו בתיעוד מהזירה
- ח״כ מאי גולן: ״תומכת טרור עלובה וקטנה הוכשרה ע״י שופטי בג״צ״
- גמליאל: "מודה לצה"ל שסייע לנו לשלול את קיומו של כתם נפט או דלק...
- השופט שתמך בפסילת מרעאנה: "משחר ההיסטוריה, העם היהודי נרדף ע"י...

הציונות הדתית ל-0404 בתגובה לעוצמה יהודית: ״אנחנו קוראים לציבור לא להאמין לספינים ושטויות״
ממפלגת הציונות הדתית נמסר לפני זמן קצר (רביעי) לחדשות 0404 כי, אינם מתייחסים לספינים שונים ושמועות בנוגע למו״מ שמנהלת המפלגה לקראת סגירת הרשימות לבחירות הקרובות.
כזכור, הבוקר פורסם בחדשות 0404 על כך שגורמים שונים בעוצמה יהודית אמרו כי, לא מתנהל מו״מ בשלב הזה עם הציונות הדתית ולדעתם המפלגה בדרכה להתאחד מחדש עם נפתלי בנט ומפלגת ימינה.
מהציונות הדתית נמסר לחדשות 0404: ״אחרי שלוש מערכות בחירות שבהן ביזינו את עצמנו ואת הציבור במריטת נוצות הדדית ברחובה של העיר, הבטחנו לעצמנו לכבד את הציבור ולנהל משאים ומתנים הרחק מהתקשורת, בחברות וברוח טובה.
אין לנו שום כוונה לשתף את התקשורת או להתייחס לשמועות וספינים, אנו קוראים לציבור לא להאמין להם. הנושאים והנותנים עושים זאת בדיסקרטיות ובמקצועיות – כך שמקורם של הספינים באנשים שאינם מעורבים וממילא לא יודעים על מה הם מדברים, לכן לא צריך לייחס להם חשיבות.
אנו עמלים ליצירת אחדות רחבה ורשימה שתשקף את הגוונים השונים של הציונות הדתית ומקווים להביא בשורה במהרה״.