- שבת שלום ופורים שמח עם ישראל היקר!
- שמונה שוטרים נפצעו במהלך ההפגנה האלימה באום אל פאחם
- התחבורה הציבורית לירושלים תופסק בשושן פורים, גם ההסעות לעיר יא...
- הלוויתו של סמל-ראשון יוֹנָתָן גְּרָנוֹת ז"ל תערך ביום א׳ בקיבו...
- פצועים קשה ובינוני בתאונת דרכים סמוך לצומת שומרה
- שוטר נפצע במהלך ההפגנות האלימות באום אל פאחם - 4 ערבים נעצרו ל...
- המפכ"ל שבתאי על תקיפת השוטרים בשוק מחנה יהודה: "התמונות קשות ו...
- פעוטה נחנקה מאכילת ענבים בבית בקריית אתא
- היועמ"ש מבהיר: "לא הנחיתי לעצור את מתן החיסונים למדינות זרות"
- בצומת עציונה נערכה הפגנה במחאה על גדר התפר הפרוצה: "הקורבן הבא...

מודל ארה"ב? לקראת הבחירות – טוויטר השעתה חשבונות של פעילי ימין
בדומה לכפי שנעשה לנשיא ארה"ב היוצא דונלד טראמפ וסביבתו, הבוקר (שלישי) הושעו למספר שעות חשבונם של מספר פעילי ימין ישראלים בטוויטר באותה השעה, בעוד שלא מוכרים מקרים דומים לאלו בשמאל.
יגאל מלכה הידוע כפעיל ימין בולט, סיפר לחדשות 0404 על המקרה ומסר כי דבר דומה קרה לפעילים אריאל אילוז ומוריה תשובה. מלכה הדגיש: "חוסמים אותי הרבה פעמים, אני פעיל מאוד. אבל היום סביבות 9 וחצי אני נכנס למערכת, הכל אני יכול – לעשות לייקים ולהגיב. שולח ציוץ – לא עובר, חשבתי שזו הרשת אולי, בסוף אני רואה הודעה שהחשבון מושעה. אני מחפש הסבר, אולי סיבה, אולי טעיתי במשהו – אבל אין שום דבר. מאוחר יותר ראיתי בהודעה במייל ב-9:28 כי "החשבון עבר על חוקי הספאם והמניפולציות של טוויטר". מי שמכיר אותי יודע שיש לי הרבה דברים – אבל ממש לא ספאם.
במקביל אני שומע על שניים נוספים שזה קרה להם, כבר שלושה אנשים. כולם קיבלו את אותה הודעה – באותה השעה. או שמישהו יושב וחוסם את כולם או לא יודע מה, אבל זה לא כתוצאה מפוסט מסוים. זה מערכתי כנראה. זה קצת חשוד שאין סיבה וזה נעשה במקביל, מניח שזה קרה לעוד כמה בימין".
לבסוף קרא מלכה: "בואו לטלגרם. בטוויטר – האמת היא שראינו את זה בארה"ב, את ההתערבות הבוטה בבחירות ועל דעת הקהל. כל מי שכותב בצורה ברורה ומנומקת מושתק. זה טוב לכמה גורמים… מצער אבל זה המצב".
מתוך חשבון הטוויטר של יגאל מלכה: