- מטפסים עד הקצה בשביל לשמור על גבול לבנון | סמ״ר סוקולוב: ״האחר...
- אוחנה: ״קורא להקפיד על ההנחיות לא בגלל המשטרה, אלא כדי שכל מי ...
- פתיחה מלאה באפריל | רה״מ מציג: תכנית חמשת הצעדים ליציאה מלאה מ...
- בנט: "בישיבת הממשלה הראשונה נאשר את הסדרת ההתיישבות הצעירה"
- עוצר לילי בפורים: המשטרה תפרוס 24 מחסומים ברחבי הארץ | לפרטים
- רה"מ: "יש סיכוי טוב שבחופש הגדול הילדים יהיו מחוסנים"
- מהמם! אירוס הגולן הראשון לעונה פורח בצומת המפלים
- ועדת החוקה אישרה את הארכת הבידוד במלוניות עד יום שלישי הבא
- בן גביר נגד לפיד: "נקים ממשלת ימין חזקה. נגשים לו את הסיוט"
- מרגש: הפצוע הקשה ביותר של עופרת יצוקה יצא לבסיסים לחלק משלוחי ...

השר אדלשטיין: "רק 34% מצוותי ההוראה התחסנו – אין לנו יכולת לחייב את המורים להתחסן"
שר הבריאות, יולי אדלשטיין, אמר היום (שלישי) במהלך דיון בוועדת החוקה כי 34% מצוותי ההוראה בלבד התחסנו עד כה אדלשטיין הסביר כי. אין לנו יכולת לחייב את המורים להתחסן.
השר אדלשטיין: "מצד אחד אנחנו גאים בנתוני ההתחסנות הגבוהים. מעל 80 אחוז של האוכלוסייה בסיכון התחסנו. אבל לא נרגענו עד שהאחוזים יעלו עוד. לכן ההנחיה החד משמעית שלי היא לא לרוץ אחרי המספר הכללי אלא לדאוג להעלות את המספרים של בני 60 פלוס. בנוסף, כ 60 אחוז ממרותקי הבית חוסנו. יש בעיות לוגיסטיות ומנסים להגיע למספרים אופטימליים גם שם.
אני חייב לומר – אם אתם זוכרים גם בוועדה הזאת עלה העניין של חיסון הצוותים החינוכיים עד כדי התניה שאם לא – לא נאשר דברים אחרים. בינתיים אני לא איש בשורות בנושא. החיסון נמשך הרבה זמן ואנחנו באחוזים מאוד נמוכים. אולי זה גם בגלל פייק ניוז שמפיצים שאסור לנשים צעירות להתחסן למרות שאיגוד רופאי הנשים הוציא מכתב למה זה לא נכון. אבל זה נתון מאוד מדאיג. יש לכך השפעה גם לבידודים, כשנפתח את מערכת החינוך. חבל מאוד שכך.
יש כ 200,000 איש שיכולים להתחסן על פי ההגדרה של צוותים חינוכיים. הנתון הארצי הוא 34 אחוז מצוותי ההוראה מחוסנים".