- מנכ״ל משרד החרמון: ״התחושה מאוד משונה, לראות הר ריק ועצוב ללא ...
- באמצע שידור בערוץ 20 קיבל בועז גולן הודעה על כניסה לבידוד - הש...
- המשטרה: 1,600 דו"חות תנועה נרשמו בשבוע האחרון
- ממשיך לטפס | עלייה נוספת נרשמה במפלס הכנרת
- בשורות מעודדות | לראשונה מאז חודש אוקטובר: מקדם ההדבקה בקורונה...
- המאבק בקורונה | השר אדלשטיין: ״692 אלף אזרחים קיבלו את המנה הש...
- יותר מ-26 אלף בני אדם נדבקו בקורונה ביממה האחרונה בצרפת
- הקורונה בארה"ב: 153,106 נדבקים אותרו ביממה האחרונה, יותר מ-2,0...
- חילופי השלטון בארה"ב | ביידן איים על צוות הבית הלבן: "אם לא תפ...
- בוקר טוב עם ישראל היקר | תחזית מזג האוויר: מעונן חלקית עד בהיר...
חקירת מותו של אהוביה סנדק | טענות קשות כלפי מנהלת מח"ש: "לא ברור על סמך מה החליטה לשחרר את השוטרים" | צפו
טענות קשות עלו היום (שני) על התנהלות מח"ש בתיק חקירת השוטרים החשודים בגרימת מותו של הנער אהוביה סנדק ז"ל. כפי שפורסם מוקדם יותר היום, משה סעדה, סגן יו"ר מח"ש פנה למשנה לפרקליט המדינה, מומי למברגר והאשים אותו בהתעלמות מטענות הנערים העצורים במשטרה והתעלמות מהתנהלות חריגה של מנהלת מח"ש בחקירת השוטרים.
סגן יו"ר מח"ש סעדה: "לא התייחסת לכשלי החקירה שפירטתי בהרחבה. כשלים הפוגעים קשות בחקירה ובאמון הציבור. לא התייחסת לטענות הנערים העצורים. מח"ש לא טורחת לעשות את המינימום המוטל עליה. בחרת לא להתייחס להתנהלות החריגה של מנהלת מח"ש מנחה לשחרר את השוטרים החשודים במעורבים במות הנער. העצורים התלוננו על רצח חברם. לא ברור על סמך מה החליטה מנהלת מח"ש לשחרר את השוטרים. היא מעצימה את פוטנציאל השיבוש. מדובר בצעד חריג של היה דומה לו במח"ש".
עו"ד מנשה יאדו התארח הערב בתוכנית "הסיפור המרכזי" ותאר את השתשלות האירועים מאז מותו של הנער אהוביה סנדק ז"ל. עו"ד יאדו: "השוטרים במקום להיחקר, הם חוקרים את הנערים. השוטרים נחקרו רק מספר ימים אחרי האירוע. לפי החוק רק מח"ש יכולה לחקור. היה עיכוב של חמש שעות בצורה מכוונת בהגשת דו"ח האירוע. חשד לשיבוש בעבירת מוות היא עילה למעצר".