- מותו של הנער אוהביה סנדק: המחאות יתחדשו מחר ויתקיימו בעשרות מו...
- מחליף את מייק פומפאו: מונה מ"מ זמני למזכיר המדינה האמריקאי
- ליגת האלופות של פיב"א: 71:89 להפועל חולון בחוץ על שולה - העפיל...
- ראש העיר חריש החליט על פתיחת מרכולים בשבת - התושבים זועמים
- חשבון הטוויטר של שגרירות ארה"ב בישראל שונה ל"שגרירות ארה"ב ביש...
- מנדלבליט לשר האוצר: לנהוג איפוק וריסון בגיבוש תוכניות סיוע למש...
- השר אדלשטיין: "מאבק ההתיישבות הצעירה עיקש וצודק"
- רגע לפני השבעת ביידן: טראמפ חתם על עסקה למכירת 50 מטוסי F-35 ל...
- המערכת החורפית | עלייה משמעותית של מפלס הכינרת וגם: איפה ירדו ...
- רה"מ נתניהו לביידן: "מצפה לעבוד איתך כדי לחזק עוד יותר את הברי...

ביהמ"ש הרשיע שוטר מג"ב בדרגת רב סמל בגין הטרדה מינית והתנכלות
בית משפט השלום בירושלים הרשיע את עוזי כהן, שוטר מג"ב בדרגת רב סמל בגין הטרדה מינית והתנכלות. עפ"י כתב האישום, שרת הנאשם בתפקיד נג"ד משמעת, במסגרת זו היה אחראי על כל נושא המשמעת בפלוגה.
במהלך חודש דצמבר 2017 הצטרפה המתלוננת ליחידה. הנאשם פגש בה, לקח אותה הצידה ושאל "מה את עושה במג"ב, את צריכה לדגמן". באותו ערב שלח הנאשם למתלוננת הודעה ובה כתב כי היא מזכירה לו את ה"אקסית" שלו שהיתה "טובה במיטה" והוא תהה איך המתלוננת "במיטה". במשך החודשים לאחר מכן המשיך הנאשם לפנות למתלוננת באמצעות הודעות ופנים מול פנים בהצעות בעלות אופי מיני, חרף העובדה שהבהירה לו כי אינה מעוניינת בהצעותיו.
השופטת ג'ויה סקפה שפירא קיבלה את גרסת המתלוננת כמהימנה, וקבעה כי "המתלוננת תיארה בצורה רהוטה, בטוחה ושוטפת את מעשיו של הנאשם, הסבירה בצורה פשוטה את התלות שלה בו באותה עת, בשל כך שהיה גורם פיקודי שיכול היה להשפיע באופן משמעותי על תנאי השירות שלה. למתלוננת לא היה מניע להעליל על הנאשם, נהפוך הוא. המתלוננת, שלא רצתה להתלונן על הנאשם, חשפה את הדברים בפני בן זוגה דאז והוא חשף את ההתכתבויות שנשלחו אליו ע"י המתלוננת לפני מפקד היחידה וכך הן נתגלו".
עו"ד הדס קליין, המחלקה לחקירות שוטרים: "בית המשפט הרשיע את הנאשם בעבירה של הטרדה מינית והתנכלות. מח"ש מגלה אפס סובלנות כלפי עבירות מין, בוודאי שנעשות על ידי אדם בתפקיד בכיר, ותעשה כל שביכולתה להגיע למיצוי הדין עמו".