- המכפ"ל שבתאי על העימותים האלימים בבני ברק: "עוצמת האכיפה תיקבע...
- רוכב אופנוע נפצע מפגיעת רכב באשקלון
- "בשם בלשי ושוטרי ימ"ר ש"י" | פרחים נשלחו לראשת מח"ש, קרן בן מנ...
- ראש עיריית בני ברק דרש ממפכ"ל המשטרה: "חקור את הירי והשלכת הרי...
- הפועל חיפה: השחרור של תורג'מן הגיע באיחור - לא יכלל בסגל למשחק...
- השר ליצמן: "מה שראינו הלילה בבני ברק - מסע נקמה פראי ותוקפני מ...
- כוחותינו היקרים | מפקד צוות בפלוגת נץ: "הלוחמים ביחידה שומרים ...
- פגישת הרבנים עם המשנה לפרקליט המדינה: "ביקשנו הבהרות על התנהלו...
- השר אוחנה גיבה את פעילות המשטרה בבני ברק: "תקיפת שוטרים לא יכו...
- רשות המים: מפלס הכנרת עלה ב-2 ס"מ ביממה האחרונה
קורע לב! חרדי מבוגר נעצר "בטעות", נגרר יחף, שוחרר, נעדר ואותר בביה"ח | צפו
ביום חמישי האחרון פשטו שוטרים על ביתו של יוסף פליישמן החרדי בן ה-66 בירושלים, גררו אותו בעודו יחף ועצרו אותו, עד שלבסוף שחררו אותו בטענה שמדובר בטעות. לאחר ששוחרר, הוא הוכרז כנעדר ורק לאחר שעות הוא אותר כשהוא שרוע ביער. פליישמן הובהל לבית החולים, עם פצעי קור.
חברי הכנסת משה ארבל, אוריאל בוסו ובצלאל סמוטריץ', דרשו תשובות מהמשטרה על התנהלותה. ח"כ ישראל אייכלר אף קרא להשעות את השוטרים המעורבים במקרה: "אחרי שהתברר מעל כל ספק שהשוטרים נהגו ברשעות ואכזריות במעצרו ושחרורו של יוסף פליישמן, הדבר הראשון שמצופה מראש הממשלה ושר הבט"פ להורות למשטרה – להשעות מיד את השוטרים המעורבים במעשה הנפשע ולפתוח בחקירה" .
ממשטרת ישראל נמסר: "בעקבות תלונה שהתקבלה במשטרה על איומים, השוטרים הגיעו לכתובת שמסר להם המתלונן. שם הם פגשו באדם שסירב להזדהות כנדרש, ולכן נאלצו לעכבו ומשסירב לשתף פעולה הובא לתחנת המשטרה.
לאחר פעולות זיהוי שבוצעו בתחנת המשטרה, התברר כי לא מדובר בחשוד הדרוש לחקירה בגין האיומים, לכן האיש שוחרר לדרכו מיד. בהמשך היום התקבל דיווח כי האיש נעדר והמשטרה החלה בביצוע מגוון פעולות עד שאותר. לצד האמור, בכוונתנו לבדוק את המקרה ובמידת הצורך יופקו הלקחים הנדרשים בהתאם".