- רה"מ נתניהו: "נמצא את הדרך לפתוח את הכדורגל בקרוב מאוד" | צפו
- דרעי לנתניהו, אדלשטיין וגלנט: ״דורש לבטל את תכנית הרמזור בחינו...
- 84:97 להפועל ירושלים על מכבי ראשל"צ, 80:82 לחולון על גלבוע/גלי...
- החינוך בצל הקורונה | כל הפרטים על השינויים בתקנות שאישרה הממשל...
- גיא לוזון לאחר הניצחון על מכבי חיפה: "התוצאה הייתה צריכה להיות...
- ליגת העל: 0:2 מפתיע למכבי פ"ת בסמי עופר על מכבי חיפה, 0:1 לנתנ...
- הקורונה בארצנו: 24 נפטרים ביממה האחרונה, ירידה באחוז הבדיקות ה...
- שר הפנים דרעי שוחח עם ראש עיריית קלנסוואה בעקבות ניסיון ההתנקש...
- הממשלה אישרה את ההקלות במסגרת הפעימה השלישית | לפרטים
- ח"כ מאי גולן נגד ניצן הורוביץ: "מרצ לא מפלגה ציונית - מוזמנת ל...

הרמטכ"ל כוכבי בטקס הקמת חטיבת התקיפה הרב-זרועית: "צריכה להיות מאיץ בצה״ל למיצוי הממד האנכי"
טקס הקמת חטיבת התקיפה הרב-זרועית נערך הערב (חמישי) בראשות הרמטכ"ל אביב כוכבי, ובנוכחות מפקד זרוע היבשה, אלוף יואל סטריק, ראש חטיבת התקיפה, תת-אלוף אסף צלאל, חברי פורום המטה הכללי ומפקדים נוספים. במסגרת התכנית הרב-שנתית ׳תנופה׳ ועל רקע תפיסת ההפעלה המטכ״לית לניצחון, הודגש הצורך המערכתי בהתארגנות לבניין כוח של מאמץ התקיפה.
חטיבת התקיפה מהווה הזדמנות משמעותית לקידום יכולות התקיפה במסגרת התמרון בכלל הזירות ובתוך כך שילוב האש האווירית, היבשתית, הימית ובמימד הסב״ר. ייעוד החטיבה להוות חטיבת מטה לבניין כוח, פיתוח התורה והידע, הכשרה, אימון, הנגשת יכולת התקיפה הרב-זרועית לקצה המבצעי, ושמירת כשירות המפקדות מדרג החטיבה ועד דרג הפיקוד ומטכ״ל.
כוכבי אמר בטקס: "החטיבה הזו צריכה להיות מאיץ בצה״ל למיצוי הממד האנכי. אין שום סיבה שבשנת 2020 ובשנת 2021 מ״פ ומג״ד לא ילכו, ירימו את הראש, ויראו מעליהם רוכ״ש, רחפן, כטמ״ם, מסק״ר ומטוס קרב. בעידן של שדה הקרב האורבני זה כמעט ציווי מוסרי, והחטיבה הזאת הולכת להיות גוף שעם כל מה שתיארתי, עם ההרכב הפרסונלי, ועם הגיבוי שתקבלו ממני באופן אישי, תטיס את צה״ל קדימה".
מפקד זרוע היבשה, אלוף יואל סטריק: ״אין לי ספק כי חטיבת התקיפה, תהווה מכפיל-כוח בבניין כוח רב-זרועי שיאפשר השגתה של הכרעה ביום פקודה, דבר הממחיש את התרומה שמביאה עמה לצה״ל התוכנית הרב שנתית ״תנופה״, אשר במרכזה עומדת העצמת הקטלניות של צה"ל".