
רה"מ נתניהו לשר האוצר כ"ץ: "מי שמצייץ מתוך הקבינט, לא צריך להיות שר"
רה"מ בנימין נתניהו תקף הערב (חמישי) את שר האוצר ישראל כ"ץ, לאחר שכ"ץ העלה ציוץ נגד מפלגת כחול לבן במהלך קבינט הקורונה.
נתניהו אמר לכ"ץ: "ראיתי כבר הכל, אבל לא ראיתי מישהו מצייץ מתוך קבינט קורונה. מי שמצייץ מתוך ישיבות ממשלה, לא צריך להיות שר".
נתניהו זעם על כ"ץ, שכתב בחשבון הטוויטר שלו: "כחול לבן עוד פעם נלחמים כאריות ונופלים כזבובים. סיפרו כל היום שיאבקו בעד החנויות והעסקים הקטנים וכעת מסתדרים בשלשות ופועלים נגד. אני מכבד את מי שיש לו עמדה אחרת מדעתי, אבל לא את המתקפלים והלא ישרים. אם העסקים הקטנים צריכים לסמוך עליכם, עדיף להם שיארזו".
מכחול לבן נמסר בתגובה לדבריו של כ"ץ: "שר אוצר שלא מביא תקציב מדינה משיקולים פוליטיים, גוזר גזר דין מוות על עשרות אלפי עסקים, ויביא למאות אלפי מובטלים. הנזק שאתה עושה מתוך שיקולים צרים חמור הרבה יותר מכל סגר. במקום לצייץ מהקבינט, תקדם תקציב ל-2021".
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
