- שני חשודים חמושים ניסו לשדוד סניף דואר בראש העין
- נתניהו מינה את ח''כ מיקי זונר ליו''ר הועדה המסדרת בכנסת
- נתין זר נעצר בחשד שתקף קשיש כבן 80 בו מטפל
- סריקות אחר חשוד ששדד אשה סמוך לקברות המכבים ונמלט לכיוון השטחי...
- הפתיע בגדול: שלג נערם בחרמון - צפו
- נעצר בן 74 שביצע עבירות מין בבתה של בת זוגו במשך שנים
- סגר כללי יוטל על אזור יהודה ושומרון וייסגרו המעברים ברצועת עזה...
- ״בוקר טוב ישראל״ עם בועז גולן 11.4 | צפו
- פעילות סייבר? באיראן מדווחים על תקלה נרחבת ברשת החשמל בנתנז
- ניסיון הלינץ׳ בירושלים | שלושה ערבים מעיסאוויה נעצרו בחשד למעו...

דורשים הרתעה וצדק: הפגנה מחר בבג"ץ – בזמן הדיון בהרס בית המחבל שרצח את הרב אוחיון הי"ד
מחר (שני) ידון ביהמ"ש העליון בשבתו כבג"ץ בעתירת המחבל עבד אלחאל דויקאת, רוצחו של הרב שי אוחיון הי"ד בפיגוע הדקירה הקשה בפ"ת לפני כחודשיים; אשר עתר עם בני משפחתו יחד עם ארגון השמאל הקיצוני המוקד להגנת הפרט – בדרישה כי בית המחבל לא יהרס בידי צה"ל. פורום "בוחרים בחיים" יקיים הפגה בעת קיום הדיון, בדרישה למימוש הרתעה וצדק.
כזכור, לפני כשבועיים הוציא שופט ביהמ"ש העליון ניל הנדל צו ביניים האוסר על צה"ל להרוס את בית המחבל עד לדיון בעתירה. לקראת הדיון הביעה אלמנתו של הרב שי, סיוון אוחיון, תקווה כי העתירה תדחה והשופטים יורו על הרס בית המחבל: "אנחנו מקווים ורוצים להאמין שהצדק יעשה בכדי למנוע מהרוצח הבא לצאת מביתו ולקחת נפש ולהרוס בית ומשפחה שלמה, שכן זוהי חובתה המוסרית והערכית של מדינת ישראל לדאוג לבטחון תושביה".
עו"ד חיים בלייכר מארגון חוננו אשר מייצג את משפחת אוחיון במימוש זכויותהם כנפגעי עבירה, יגיע מחר עם בני המשפחה לדיון: "מחר נגיע לדיון עם אלמנתו וקרוביו של הרב שי אוחיון הי"ד ונבקש להעביר את המסר לאוזני שופטי בג"ץ. הגיע הזמן לעצור את שפיכת הדם של אזרחי ישראל בשל היותם יהודים בארצנו. אל תמנעו מצה"ל לבצע את המינימום הנדרש כדי להביא להרתעה נגד אנשים שכל מאוויהם זה רצח יהודים".
לאחרונה קבע בג"ץ באופן תקדימי כי ביתו של המחבל אשר רצח את חייל סיירת גולני עמית בן יגאל הי"ד לא יהרס. לאור כך, הסבירו בארגון חוננו כי לתוצאות הדיון מחר תהיה השפעה מכרעת על מדיניות הריסת בתי מחבלים בעתיד: "דחיית העתירה מחר תותיר בידי כוחות הביטחון את כלי ההרתעה, כמעט היחיד שנשאר – הריסת בתי מחבלים כבר ביצוע. אם ח"ו יקבלו השופטים את העתירה של המחבל ועוזריו, תפגע קשה היכולת של צה"ל להמשיך ולהרתיע את המחבלים באמצעות הריסת בתים".