- נתין זר נעצר בחשד שתקף קשיש כבן 80 בו מטפל
- סריקות אחר חשוד ששדד אשה סמוך לקברות המכבים ונמלט לכיוון השטחי...
- הפתיע בגדול: שלג נערם בחרמון - צפו
- נעצר בן 74 שביצע עבירות מין בבתה של בת זוגו במשך שנים
- סגר כללי יוטל על אזור יהודה ושומרון וייסגרו המעברים ברצועת עזה...
- ״בוקר טוב ישראל״ עם בועז גולן 11.4 | צפו
- פעילות סייבר? באיראן מדווחים על תקלה נרחבת ברשת החשמל בנתנז
- ניסיון הלינץ׳ בירושלים | שלושה ערבים מעיסאוויה נעצרו בחשד למעו...
- פצועה אנוש בשריפה שפרצה בדירה בתל אביב
- טראמפ מבטיח: "אעזור לרפובליקנים לזכות במושבים בקונגרס 2022"

רה"מ על סערת גמליאל: "מציע להמתין, בקרוב נקבל את התמונה המלאה"
ראש הממשלה בנימין נתניהו הגיב לפני זמן קצר (שני) לסערה סביב הפרת ההנחיות ע"י השרה להגנת הסביבה, גילה גמליאל.
לאחר שפורסם כי השרה שהתה בטבריה בעודה מתגוררת בתל אביב, אמר רה"מ בפתח התכנסות קבינט הקורונה: "כולנו מחויבים לקיום הכללים, גם לגבי התקהלויות וגם לגבי שאר הכללים הקשורים בשגרת הקורונה, זה כולל שרים ושרות חברות וחברי כנסת, כל נציגי הציבור.
בעניינה של השרה גמליאל אני מציע לחכות עם המסקנות עד שתסתיים הבדיקה שמתקיימת עכשיו במשרד הבריאות. אני חושב שזה הדבר הנכון לעשות, כדאי לפעול לפי נתונים ובדיקות ולא לפי דיווחים ראשוניים ואני מציע כאן להמתין, בקרוב מאוד נקבל את התמונה המלאה".
ממשרד הבריאות נמסר בתגובה על המקרה: "המטרה של כל חקירה אפידמיולוגית היא לאתר מגעים פוטנציאלים העלולים להידבק ולסכן אנשים נוספים, ולבודד אותם.
כל מידע שאינו קשור לאיתור מגעים אינו רלוונטי לחקירה, ואינו מתועד במסגרת החקירה. החקירה של השרה גמליאל הסתיימה. השרה שיתפה פעולה עם החקירה וכל המגעים ההדוקים הונחו להיכנס לבידוד".