آخر الأخبار
- בית המשפט העליון בארה"ב פונה בעקבות איום על פצצה במקום
- בעקבות הכנס בו השתתפו נציגי השמאל הקיצוני בביה"ס: מנהל הריאלי ...
- שני חולי קורונה אותרו על טיסה מאוקראינה, הנוסעים יישלחו לבידוד
- ״הכשלת שוטר״ | מעצר הזוי שכזה עוד לא ראיתם. למשטרה קל מול המתי...
- קרררר מאוד ואח״כ יתחמם | תחזית מזג האוויר המעודכנת
- גורם בליכוד: "רה"מ תומך בהגדלת הקנסות - כחול לבן עושים פוליטיק...
- טראמפ עזב את הבית הלבן | צפו
- מנכ"ל משרד הבריאות לכלל קופות החולים: "לא לקחת את החוק לידיים"
- בוקר חורפי בישראל: קשת מהממת מול הר הכרמל, בנימינה
- פייזר: "החיסון נמצא אפקטיבי נגד המוטציה הבריטית"

מאות ארונות קודש ניידים חולקו ביישובי בנימין. ראש המועצה: "מאחל לכל עם ישראל שנכתב וניחתם בספר חיים טובים"
המועצה האזורית בנימין חילקה ליישוביה כ-170 ארונות קודש ניידים, 170 סטנדרים ומעל 10 ק"מ של ציליות לטובת מניינים פתוחים במהלך יום הכיפורים וחג הסוכות. מבצע ההיערכות בוצע בשיתוף פעולה של רבני היישובים וגבאי בית הכנסת, על מנת לאפשר את קיום התפילות באוויר הפתוח במזג האוויר החם הצפוי.
הציוד חולק בין 47 יישובי המועצה בפרויקט לילי מהיר, כאשר את הציוד ירכיבו התושבים. ראש המועצה ישראל גנץ, הדגיש בפני התושבים את סכנות הקורונה וביקש: "אנא התפללו במרחב הפתוח ביום כיפור. חובתנו היא לנצח את המגפה ובערבות הדדית ותפילות רבות נעבור את התקופה הזאת. מאחל לכל עם ישראל גמר חתימה טובה ושנכתב וניחתם בספר חיים טובים".

דוברות בנימין
מבזקיםלכל המבזקים
אתר 0404 מכבד את זכויות היוצרים ועושה מאמצים לאיתור בעלי הזכויות ביצירות הכלולות בכתבות. אם זיהית יצירה שאתה בעל הזכויות בה ואתה מעוניין להסירה מהכתבה, אנא פנה אלינו למייל: [email protected]