
הנשיא הודיע: תינתן חנינה לבעלי חובות במצב כלכלי קשה בעקבות הקורונה
נשיא המדינה ראובן (רובי) ריבלין הכריז היום (שלישי) על מתווה חנינות ייחודי עבור בעלי חובות בגין קנסות, שנקלעו למצב כלכלי קשה על רקע המאבק בנגיף הקורונה.
יודגש כי במסגרת המתווה לא יבחנו בקשות להקלה בקנסות שהוטלו בגין הפרת ההוראות למניעת התפשטות הקורונה, אלא רק בקשות להקלה בקנסות אחרים למי שמצבו הכלכלי הורע בשל המאבק בקורונה.
ריבלין: ״ישראליות וישראלים רבים מדי מצאו את עצמם בן לילה, במערכה כלכלית על החיים. בשעה הזאת מדינת ישראל צריכה להושיט יד לבניה ובנותיה ולהיחלץ לעזרתם של אלה הזקוקים לכך.
לא נבחן בקשות להקלה בקנסות שהוטלו בגין הפרת ההוראות למניעת התפשטות הקורונה, אלא הקלה בקנסות למי שמצבו הכלכלי הורע בשל המאבק בקורונה. אנו תלויים זה בזה לטוב ולמוטב, וראוי שכולנו נלחם בנגיף יחד תוך מחויבות לערבות ההדדית בינינו״.
נא שימרו על שפה נקייה אשר מכבדת אתכם
